„Guvernul din umbră” al PDL, o glumă proastă

În această săptămână a fost prezentat opiniei publice un aşa-numit „Guvern din umbră” al PDL. După ce am văzut lista de „miniştri” propuşi de către partidul care l-a susţinut necondiţionat pe Traian Băsescu pentru a fi abandonat asemeni unei jucării stricate, mai că ne-a apucat râsul. Numai că avem de-a face cu o glumă proastă!
În acest „Guvern” regăsim personaje care au făcut parte din guvernări anterioare ale PDL, iar acest lucru i-a costat pe români. Români care nu uită că PDL le-a tăiat pensiile, salariile, indemnizaţiile, că le-a făcut viaţa un calvar prin biruri împovărătoare, că a dus economia ţării în colaps. Oare cât tupeu să îţi trebuiască pentru a-i propune iarăşi pe oamenii care au făcut parte fie din Guvernul Boc, fie din Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu împotriva cărora oamenii au ieşit în stradă?
Dacă am dori să blocăm din nou accesul la fonduri europene, dacă am dori să frânăm dezvoltarea ţării sau să mânjim imaginea ţării pe plan extern atunci, da, alternativa PDL ar fi potrivită. În acelaşi timp, USL îşi vede serios de guvernare şi propune măsuri concrete de redresare şi dezvoltare economică, de absorbţie a fondurilor europene şi de asigurare a unor condiţii cât mai decente de trai.
PDL nu a înţeles că românii nu mai vor oamenii săi. În aceste condiţii, „Guvernul din umbră” va rămâne mereu în umbră, căci cetăţenii nu le vor mai acorda votul lor unora care şi-au bătut joc de ţară.
Biroul de presă al Partidului Conservator,filiala  Argeş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea