Se face lumină în scandalul Asociaţiei de Proprietari Victoria – Centru

# Justiţia i-a dat dreptate Ioanei Badea, administratorul acuzat de către Sorin Ursea de o serie de ilegalităţi. În septembrie, anul trecut, ziarul nostru relata despre  scandalul izbucnit la blocul 89 Victoria - Centru şi despre acuzaţiile reciproce dintre administrator şi cel care dorea funcţia de preşedinte de asociaţie. Sorin Ursea o acuza, la acea vreme, pe Ioana Badea de delapidare, în timp ce femeia susţinea că acesta s-a autoproclamat, ilegal, preşedinte şi că ar avea interese ascunse. Instanţa a considerat-o însă pe Ioana Badea nevinovată şi a scos-o de sub urmărire penală.

Ioana Badea a fost administratorul  Asociaţiei de Proprietari Victoria - bloc  89 Centru timp de 18 ani, până în martie 2013, când şi-a dat demisia  sub presiunea scandalului în care Sorin Ursea a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa femeii și a cerut Primăriei, împreună cu alţi câţiva membri  ai asociaţiei, suspendarea atestatului de  administrator al Ioanei Badea, ca urmare a mai multor nereguli suspectate de  aceștia în activitatea financiar-contabilă. Bătrâna, în vârstă de 83 de ani, a negat  faptele pentru care a fost acuzată și a sperat ca ancheta să lămurească lucrurile.

 

“Mi-a împărţit coliva înainte de a treiera grâul!

Ioana Badea consideră că i s-a făcut, în sfârşit, dreptate, după ce  instanţa a declarat-o nevinovată şi a scos-o de sub urmărire penală.
“Nu ştiţi cum este ca, după o viaţă de muncă cinstită, să te trezeşti cu demnitatea terfelită de către nişte fiinţe, că oameni nu-i pot numi, care nu au realizat nimic în viaţa lor şi trăiesc doar ca să facă rău. Dar, până la urmă, tot ce nu ne omoară ne face mai tari. Nu am cerut atunci un drept la replică, aşa cum probabil s-au aşteptat sau ar fi făcut alţii, pentru că fără o sentinţă definitivă dată de către organele competente, care să stabilească vinovăţia sau nevinovăţia mea, nu făceam altceva decât să umplem paginile ziarelor cu acuze reciproce şi să lungim un mahalagism care, şi aşa, a făcut ca blocul nostru să fie de notorietate în tot Piteştiul. Astăzi sunt în măsură să cer acest «drept la replică», întrucât instanţele penale care m-au anchetat au dat sentinţă definitivă de NEVINOVĂŢIE a mea şi m-au scos de sub orice formă de urmărire penală. Am spus «instanţele» pentru că Ursea Sorin, cel care a iscat, din răzbunare, acest scandal, a făcut plângeri peste plângeri la Poliţia Economică şi Parchet şi, în final, nemulţumit că toţi dădeau NUP, s-a supărat şi i-a acţionat pe toţi în judecată, adică Poliţia, Procurorul de caz şi Prim Procurorul. Din păcate pentru el, verdictul a fost tot NUP şi acum urmează să răspundă pentru aceste denunţuri calomnioase pe care le-a făcut şi pentru că mi-a împărţit coliva înainte de a treiera grâul!  Dacă un om nu are dimensiunea vorbelor şi faptelor sale trebuie să plătească şi va plăti împreună cu grupul de «hăulitori» care l-au acompaniat. De fapt, pământul a început să fuga de sub picioarele lui şi astăzi a mai pierdut o luptă. Ursea Sorin, care s-a visat «PREŞEDINTE» cu orice preţ, că dă bine în CV, a pierdut procesul intentat președintei legal aleasă a asociaţiei noastre, d-na Alexandra Angheluţa“, spune Ioana Badea.

Femeia nu se aşteaptă însă ca scandalul să ia sfârşit odată cu aceste sentinţe

“Bineînteles că, veşnic nemulțumit cum îl știm, va uza de toate căile de atac ale acestei sentinţe. De asemenea, nu mă aştept să se potolească nici în ceea ce mă priveşte pe mine. Faptul că i-am tăiat aripile în zborul lui spre o aşa înaltă funcţie, de care alţii nu ştiu cum să scape, ni l-am căpătat duşman pe vecie, aşa că îl anunţăm pe aceasta cale că, dacă are bani, poare să facă liniștit câte recursuri şi plângeri doreşte!”
Vom reveni cu amănunte! Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea