Ion Popa a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al PNL Argeş pentru încă patru ani

# Crin Antonescu: ,,Faptul că la această conferinţă judeţeană nu am avut parte de competiţie, cel puţin la nivelul funcţiei prezidenţiale, nu înseamnă nimic altceva decât faptul că un om a condus bine organizaţia şi a obţinut rezultate”. Duminică, în cadrul conferinţei teritoriale a PNL Argeş, liberalii argeşeni şi-au stabilit pentru încă patru ani conducerea. În ceea ce priveşte funcţia de preşedinte, lucrurile au fost foarte simple şi fără emoţii. Întrucât a existat un singur candidat, senatorul Ion Popa, fostul şi actualul preşedinte al PNL Argeş, reconfirmat în funcţie pentru încă patru ani.
La eveniment au fost prezenţi mai mulţi lideri de la centru, printre care şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, care a ţinut să-l felicite pe fostul şi actualul preşedinte al PNL Argeş pentru felul cum a condus această organizaţie şi pentru rezultatele obţinute la ultimele alegeri locale şi parlamentare.
,,Suntem astăzi, aici, la o organizaţie care a crescut foarte mult şi care are meritul, conducerea ei şi organizaţia, în ansamblu, în obţinerea a două lucruri fundamentale:  această conducere a obţinut cele mai bune rezultate ale liberalilor din Argeş la alegerile locale şi parlamentare şi al doilea lucru e că a regăsit, după mai mulţi ani, o unitate, o coerenţă interioară, absolut necesară oricărei organizaţii. Din acest motiv şi din atâtea altele, este o organizaţie pe care, ca preşedinte, o respect şi o susţin şi pentru meritele evocate, şi pentru faptul că judeţul Argeş înseamnă unul din cele mai importante judeţe ale României. Faptul că la această conferinţă judeţeană nu am avut parte de competiţie, cel puţin la nivelul funcţiei prezidenţiale, nu înseamnă nimic altceva decât faptul că un om a condus bine organizaţia şi a obţinut rezultate”, a precizat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Virgil Baciu, primarul PDL din comuna Corbi, în mijlocul liberalilor

La acest eveniment au mai fost prezenţi şi preşedintele PSD Argeş, Constantin Nicolescu, preşedintele PC Argeş, Cornel Lazăr, vicepreşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, primarul Tudor Pendiuc, parlamentarii PSD Şerban Valeca, Radu Vasilică şi Gheorghe Marin,  reprezentanţii conducerii UPIT, Ionel Didea şi Nicolae Brânzea, iar din mediul de afaceri a fost de faţă preşedintele AOA Argeş, Virgil Dumitru.
Însă prezenţa care a uimit pe mai toţi cei prezenţi la acest eveniment al liberalilor, a fost cea a primarului pedelist din comuna Corbi, Virgil Baciu, prezenţă ce a creat pentru mulţi o intrebare: edilul a venit în calitate de fost liberal sau de viitor liberal.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea