Tudor Gherorghe şi soţia sa, Tudor Georgeta, dublă lansare de carte la Piteşti

# La eveniment au fost prezenţi Constantin Nicolescu şi Tudor Pendiuc. Maestrul Tudor Gheorghe împreună cu şoţia sa, Tudor Georgeta, au reuşit la Pitreşti performanţa unei duble lansări de carte. Evenimentul a avut loc în sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene "Dinicu Golescu", în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu şi a primarului Tudor Pendiuc. A fost aici prezentată cartea "Tudor Gheorghe, în umbra menestrelului", un volum unic de interviuri, biografic, al marelui artist, realizat de Mircea Pospai, directorul Studioului Regional Radio Oltenia Craiova.
“ Eu n-au făcut nimic altceva decât să-l întreb pe Tudor Gheorghe şi am ştiut să ascut ce are de povestit. Am întrebat şi am ascultat. Am ascultat şi am întrebat. Restul aparţine maestrului. Este un om care n-a trecut nepăsator pe lângă nimic, care a ştiut să reţină tot ce a a fost important în viaţă şi, mai ales, a ştiut  şi ştie să povestească totul cu mare folos pentru cititor”, a spus despre Tudor Gheorghe, jurnalistul  Mircea Pospai, autorul volumului "Tudor Gheorghe, în umbra menestrelului".
Tot marţi a fost lansat volumul de versuri "Uneori femeile surâd", al actriţei Georgeta Tudor, soţia cantautorului, care a avut şi un mic schimb de replici, spre deliciul celor prezenţi la eveniment, în momentul în care soţul său a lăudat-o...prea mult.
"Dacă nu scriai profund, găseam pe alta de nevastă", a fost replica lui Tudor Gheorghe. Cele două volume au fost publicate la Editura Scrisul Românesc, în coordonarea fiului artistului, Adrian Tudor.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea