Peste 700 de voluntari au dansat la flash-mob-ul organizat la Mioveni!

Peste 700 de persoane din Mioveni au participat, duminică, 29 septembrie 2013, la flashmob-ul organizat de Cosiliul Local, Primăria și  Centrul Cultural Mioveni în parteneriat cu Clubul Sportiv Dacia 2012 Mioveni, Casa de Cultură a Sindicatelor DACIA Mioveni, SC S.Ed.C. Mioveni şi S.C Reparaţii Construcţii Mioveni SRL. Vremea nefavorabilă nu a permis desfăşurarea activităţii în aer liber (Stadionul Orăşenesc), astfel că evenimentul a avut loc în Sala de Sport a şcolii Liviu Rebreanu Mioveni, unde au fost prezenţi peste 700 de voluntari.
Dansul care a fost un real succes, a durat 4 minute şi jumătate şi a reprezentat încununarea unei acțiuni de sincronizare în peste 20 de localităţi europene în acelaşi timp.
Dirijarea întregii activităţi s-a executat din Copenhaga - Danemarca, iar din România au fost selectate pentru această dată două oraşe: Mioveni şi Piteşti.
Voluntarii au dansat pentru a susţine promovarea campaniei europene MOVE WEEK - (SĂPTĂMÂNA MIŞCĂRII) al cărei scop îl reprezintă beneficiile în urma participării active şi regulate la activitățile sportive și fizice.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea