Deschiderea noului an universitar a avut loc şi în Mioveni

Săptămâna trecută, joi, 3 octombrie, în Sala de Consiliu a Primăriei oraşului Mioveni, a avut loc deschiderea oficială a programelor de Master organizate de cea mai bine clasată universitate din România, Universitatea Politehnică din Bucureşti. Aceste cursuri de master, organizate în Mioveni de către Universitatea Politehnică Bucureşti au început încă din anul 2011, iar numărul tinerilor din Mioveni, care urmează aceste cursuri creşte de la an la an, anul acesta fiind înscrişi, în primul an, 46 de studenţi.
Facultatea de Energetică din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti a adus în Mioveni două specializări: Managementul Mediului şi Dezvoltare Durabilă, iar a doua specializare, Concepţie şi Management în Productică. ,,Sunt două universităţi în Piteşti, care de la 20 de km nu au putut să vină în Mioveni, dar aţi venit dumneavoastră de la Bucureşti şi pentru asta vă mulţumesc din tot sufletul şi sper ca împreună să facem lucruri minunate pentru locuitorii din Mioveni. Suntem un oraş tânăr, un oraş european şi dorim să avem o strategie proprie de dezvoltare”, a declarat Ion Georgescu, mulţumindu-le profesorilor de la Politehnica Bucureşti.
Prezentă la acest eveniment, Simona Bucura Oprescu, deputatul USL de pe Colegiul Mioveni, a avut un mesaj de încurajare pentru tinerii studenţi, dar şi de mulţumire pentru profesorii Politehnicii Bucureşti şi pentru primarul oraşului Mioveni.
,,Drumul spre viitor trebuie pavat cu educaţie şi cultură. Universitatea Politehnica Bucureşti este universitatea cea mai bine clasată din România, iar eu sper ca acest proiect ce se desfăşoară la Mioveni să continue. Îi mulţumesc primarului Ion Georgescu pentru că tot ce vede mai frumos în ţară vrea să aducă şi aici la Mioveni”, a precizat Simona Bucura Oprescu. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea