Adrian Moisescu va candida pentru președinția PDL Pitești

# Adrian Moisescu: ”Cred că pot să ofer, la nivel local, o alternativă reală pentru politica de dreapta.” Fostul șef al Direcției Apelor Argeș, Adrian Moisescu, va pune lucrarea de doctorat pe care o pregătește, câteva zile, în cui. Și asta pentru că s-a înscris în cursa pentru președinția PDL Pitești. Membru al Biroului Județean Permanent al PDL Argeș, tânărul Adi Moisescu este cotat cu prima șansă pentru funcția de președinte al organizației municipale a partidului. Acesta este în competiție directă cu consilierul local Mihail Tudor. ”Finala” va avea loc sâmbăta aceasta, 19 octombrie, în sala mare a teatrului Alexandru Davila, începând cu ora 11. La eveniment sunt așteptate circa 400 de persoane, care vor trebui să aleagă și doi prim-vicepreședinți, un secretar general, doi secretari generali adjuncți, 8 vicepreședinți și 8 secretari cu atribuții pe domenii de activitate.
Pe Adrian Moisescu în recomandă două lucuri:
1.Pposedă, la 40 de ani, un CV impresionant: absolvent al Universității Politehnica București, Facultatea de Electronică și Telecomunicații, absolvent de studii aprofundate al Universității Tehnice de Construcții București, facultatea de Construcții Civile și Industriale, doctorand al Universității Tehnice de Construcții București, Facultatea de Construcții Hidrotehnice, studii postuniversitare la Universitatea Politehnică Timișoara, Facultatea Hidrotehnică în specializarea Dezvoltarea Durabilă a Resurselor de Apă, studii post universitare la Universitatea Tehnică de Construcții București, specializarea Urmărirea Comportării Construcțiilor și Siguranța Barajelor
2.    Faptul că poate fi și calm, dar și, pe românește, al dracu. A fost un șef absolut intransigent în cei câțiva ani de directorat la Direcția Apelor Argeș Vedea însă, în același timp, iubit. A rămas în sistem, deși a avut parte de piedici politice. Iar asta denotă o anume putere.
Adrian Moisescu: ”Consider că a venit timpul să mă implic cu toate forțele în lupta politică. Cred că am acumulat suficientă experiență, am puterea și determinarea necesare pentru a trece prin bătăliile ce ne așteaptă. Cred că pot să ofer, la nivel local, o alternativă reală pentru politica de dreapta. Nu exclud, în viitor, o eventuală candidatură pentru Primăria Pitești. Nu îmi este frică de competiție, aceasta mă motivează...” S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea