În opinia conservatorilor, USL Argeş funcţionează fără reproş

Nu trece săptămâna fără ca cineva, în special din Opoziţie, să nu spună că USL "se rupe". Aceste afirmaţii au fost alimentate, din păcate, şi de unele tensiuni între partidele care formează USL, dar şi de anumite declaraţii ale liderilor acestora care însă au fost exagerate de către mass-media. Ceea ce este important, însă, este faptul că s-a reuşit să se treacă peste toate dificultăţile iar USL merge mai departe, ceea ce asigură stabilitatea politică mult dorită a ţării.
Este de remarcat faptul că liderii USL şi-au luat angajamentul de a dezbate temele "fierbinţi" mai întâi în interiorul Uniunii, şi abia apoi în spaţiul public. Acelaşi lucru îl sugeram şi noi, Partidul Conservator, deoarece România are nevoie de USL pentru a-şi atinge ţintele propuse. În ciuda declaraţiilor din spatiul public, în Guvern lucrurile decurg normal, iar miniştrii din toate partidele membre USL colaborează foarte bine. De asemenea, majoritatea parlamentară a funcţionat până acum fără niciun reproş.
Cât despre USL Argeş, trebuie spus că şi aceasta funcţionează fără reproş. Dincolo de măsurile luate de USL la nivel naţional, eforturile noastre, ale celor din politica şi administraţia argeşeană, sunt acum canalizate pentru ca Argeşul să aibă un loc binemeritat într-o viitoare regiune iar Piteştiul să devină capitală a acesteia. De asemenea, continuăm să facem eforturi pentru ca proiecte importante pentru judeţ, precum a doua centura ocolitoare a municipiului Piteşti sau autostrada Piteşti - Sibiu să devină realitate. Aceste eforturi sunt comune pentru partidele din USL iar dacă extrapolăm la nivel guvernamental vedem că în plan executiv USL a funcţionat foarte bine până acum şi suntem siguri că o va face în continuare.
Biroul de presă al Partidului Conservator, filiala  Argeş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea