Obiectiv aproape îndeplinit de Consiliul Județean Argeş şi Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri: 90 de kilometri de drumuri reabilitaţi anul acesta

# Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş și  Alina Nicolau, director tehnic R.A.J.D.A. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Argeş şi ai Regiei Autonome Judeţene de Drumuri  sunt aproape de ţinta anuală propusă, de a reabilita 100 de km. de drumuri judeţene şi comunale.
Conform unui raport prezentat săptămâna trecută de reprezentanţii acestor două instituţii, reiese faptul că anul acesta, până în momentul de faţă, s-au reabilitat 90 de kilometri de drumuri judeţene şi comunale. Reabiltarea făcută anul acesta asigură circa 320 de km de drumuri judeţene şi comunale pe care se poate circula în condiţii optime.
Totodată, anul acesta, au mai fost reabilitaţi prin balastare 57 de km de drumuri, prioritare fiind zonele de deal şi partea de sud a judeţului (Uda, Vedea, Popeşti, Negraşi, etc.). De asemenea, Consiliul Judeţean a mai alocat fonduri şi pentru semnalizări, trasări şi reparaţii poduri.
,,Noi urmărim ca, în fiecare an, să realizăm ceea ce ne-am propus din punct de vedere al programului nostru pe judeţ. Aşa cum cunoaşteţi, sumele pentru drumuri s-au împuţinat de la an la an şi, de fiecare dată, am fost nevoiţi să completăm din surse proprii pentru a ne respecta angajamentele cu privire la reparaţiile drumurilor judeţene şi comunale”, a precizat Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea