USL a demonstrat că ştie să îşi aleagă profesioniştii pentru funcţiile cheie

Partidul Conservator, filiala Argeş, salută decizia Biroului Politic Naţional al PNL de a-l nominaliza pe deputatul de Argeş Andrei Gerea pentru funcţia de ministru al Economiei. Iată, aşadar, că Argeşul are în acest moment doi miniştri care sperăm să ajute atât economia naţională, pe de-a-ntregul ei, cât şi judeţul nostru.
Deputatul de Piteşti al Partidului Conservator Daniel Constantin este ministru al Agriculturii, iar deputatul de Piteşti al PNL Andrei Gerea a fost propus pentru conducerea Ministerului Economiei. Sunt două dintre cele mai importante portofolii ale Cabinetului condus de premierul Victor Ponta, de la aceste ministere aşteptându-se măsuri de redresare şi relansare economică.
În ceea ce-l priveşte pe domnul Gerea, ne-a bucurat să auzim, încă de la nominalizarea sa, că este preocupat de situaţia Oltchim. Acest lucru înseamnă că există preocupare inclusiv pentru situaţia platformei Arpechim. Iată, aşadar, că sunt şanse ca această importantă unitate a Argeşului să beneficieze de un sprijin direct pentru redresare, iar măsurile care vor fi luate sperăm să fie cele corecte şi de bun augur.
Încă o dată, salutăm nominalizarea domnului Gerea şi îi urăm succes în noua sa misiune. Nu este una uşoară, dar USL a demonstrat că ştie să îşi aleagă profesioniştii pentru funcţiile cheie în stat, dovadă stând progresele înregistrate până în prezent în plan economic.      
Biroul de presă al Partidului Conservator, filiala  Argeş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea