Focul lui Sumedru la Topoloveni, într-o nouă locație

# Au fost prezenți Constantin Nicolescu, Șerban Valeca, Bogdan Niculescu Duvăz, Ion Burnei și alții. La Topoloveni, vineri seara, la fosta Zootehnie – CAP, vizavi de Socom Muncitoarea, a fost aprins, conform tradiției,  Focul lui Sumedru. Cu acest prilej, a fost inaugurat şi noul amplasament pentru Tîrgul Săp¬tămînal. Ocazie cu care localnicilor le-a fost oferit un spectacol folcloric susţinut de solişti şi ansambluri din Răşinari (Sibiu), Balş (Olt), Băbeni şi Amărăşti (Vâlcea), Bălileşti (Dolj) şi, fireşte, Topoloveni.
Organizarea a fost una amplă, dacă ținem cont de prezența celor peste 4.000 de persoane. Noul amplasament a oferit posibilitatea petrecerii variate a timpului, cu grătare pe care au sfîrîit nelipsiții mititei și cârnăciori, standuri cu bere și suc, dar și numeroase tarabe de dulciuri și alte bunuri de larg consum. Alături, au expus și cîteva instituții publice, semn  că manifestarea se dorește a fi, de la bun început, una cu deschidere largă.
La eveniment, primarul Gheorghiță Boțârcă i-a avut alături și pe Constantin Nicolescu – președintele Consiliului Județean Argeș, pe parlamentarii Șerban Valeca și Bogdan Niculescu Duvăz, pe Ion Burnei și alte personalități județene și locale. Focul aprins de edilul șef al orașului a fost unul cu totul spectaculos, alcătuit în întregime din ramuri și trunchiuri din lemn. S-a petrecut ore în șir, într-o atmosferă plăcută, întregindu-se astfel o frumoasă tradiție a locului. Felicitări!A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea