Colegiul Prefectural: Poticneli și dorințe neacoperite de a vorbi mult, prost și fără rost

Lunarul Colegiu Prefectural s-a defășurat săptămâna trecută în comuna Bascov şi l-a avut ca invitat pe ministrul Tineretului și Sportului, Nicu Băniciociu. Acesta din urmă se afla în trecere spre Curtea de Argeș, unde trebuia să ia parte la finala crosului organizat de către preoți. A vorbit, a spus multe și nimic în mod deosebit, căci ce treabă să aibă cu sportul un om care până mai ieri scotea dinți, sau cel puțin așa intenționa, el fiind stomatolog de profesie.

Șeful Poliției Argeș are probleme cu discursul liber

Întâlnirea primarilor cu reprezentanții instituțiilor deconcentrate a oferit încă un prilej de amuzament pentru cei prezenți. Așa am aflat că șeful Poliției Argeș, Petre Ionițescu, devine foarte emotiv când i se iau hârtiile din față. Raportul său, prezentat în fața asistenței, a fost inutil, lung și plictisitor, dar am aflat că polițiștii au găst autorul furtului unei coase dintr-o comună din județ. Tot de râs a fost și discursul reprezentantului ITRSV Argeș, Bogdan Gherman, care a citit mult, de pe hârtie,  dar n-a spus nimic nou. La final poveștii, s-a ajuns la concluzia că pădurea are rol de protecție și de producție, dar că nu există o evidență a cât se taie abuziv, de ce se taie și de ce nu se iau măsuri pe bune.

Șeful de cabinet al prefectului, pus să facă poze

Tot cu acest prilej, am intuit că prefectul Cristian Soare își face book profesionist pentru o viitoare carieră de fotomodel în administrația locală, din moment ce şeful lui de cabinet îi face poze, atât lui, cât și asistenței. Practic, Nae Eugen și-a găsit, în sfârșit, utilitatea în cadrul Prefecturii Argeș.  Având în vedere că șeful de cabinet reprezintă cam imaginea instituției sau a omului politic respectiv, îl sfătuim pe prefectul Soare să se uite mai bine în jur. Nu am putut să nu remarcăm singurul aspect pozitiv al situației: primarul din Bascov, Gheorghe Stancu, a luat măsuri pentru organizarea evenimentului cât mai bine. A fost amenajată și o parcare nouă, au fost aduși polițiști și jandarmi pentru orice situație neprevăzută s-ar fi ivit. Ana Luca

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea