Cătălin Teodorescu este, de sâmbătă, șeful ales al PDL Argeș

# Vasile Blaga: ”...Trebuie să rămânem uniţi şi pentru că USL este cea mai toxică alianţă din 1990 încoace.” # ”Migratorii”, primarii Ion Baicea și Iulian Miu au asistat în picioare. Au fost pedepsiți astfel pentru... amețeală? Aproximativ 400 de delegaţi ai filialelor PDL din judeţul Argeş s-au reunit, sâmbătă, în Aula Universităţii Constantin Brâncoveanu din Piteşti, pentru lucrările Consiliului de Coordonare al PDL Argeş. Alături de politicieni, au ținut să fie alături și reprezentanți ai mediului de afaceri, precum Virgil Dumitru, Gheorghe Badea, Ștefan Ciocănel, Ștefan Lăzăroiu și alții.
Invitat la lucrările Consiliului, preşedintele PDL Vasile Blaga le-a mulţumit delegaţilor pentru încrederea acordată partidului, mai ales în conjunctura dificilă prin care formaţiunea politică a trecut în ultimele luni de zile. Alături de Vasile Blaga, în prezidiu s-a aflat, alături de alte personalități, și Theodor Stolojan.
Deputatul Cătălin Teodorescu, unicul candidat la preşedinţia PDL Argeş, le-a transmis un mesaj de unitate colegilor din organizaţia locală, în discursul de dinaintea alegerilor: „Am rămas uniţi şi am mers mai departe. Acesta este lucrul care ne interesează astăzi. Noi suntem forţa acestui partid la nivel local. Suntem astăzi în Opoziţie nu pentru că nu suntem buni, ci pentru că USL-ul ştie să mintă frumos. Au ajuns la guvernare cu minciuni şi au adus ţara în pragul dezastrului. Echilibrul menţinut cu greu de guvernul Boc astăzi a fost spulberat de USL”.
Vasile Blaga, președintele partidului, la rândul său, a înfierat modul în care USL conduce, de aproape un an şi jumătate, România: ”2013 a fost un an greu pentru partid. Mulţi i-au câtat prohodul, mulţi l-au părăsit, pentru că nu le mai putea oferi funcţii şi alte avantaje, fiind în opoziţie, alţii, pur şi simplu - am avut o situaţie şi la Argeş - l-au trădat. Cu toate acestea, este un partid care crede în steaua lui, este un partid care şi-a păstrat un nucleu de oameni de valoare, care au fost alături şi la bine, şi la greu! Trebuie să rămânem uniţi şi pentru că USL este cea mai toxică alianţă din 1990 încoace. Şi-au minţit şi amăgit electoratul, deoarece aceşti oameni nu se vor ţine niciodată de cuvânt! ,,Cadoul’’ oferit propriului electorat se traduce prin dispariţia a peste 50.000 de locuri de muncă. Este doar unul dintre motivele pentru care vom ajunge la guvernare mult mai repede decât cred cei din USL.” a declarat Blaga.
Vasile Blaga a întărit sprijinul și aprecierea pentru deputatul Cătălin Teodorescu:  „Mă bucur foarte mult că am avut inspiraţia să-l propun pe domnul Cătălin Teodorescu preşedinte interimar, pentru că, iată, reuşeşte să îmbine toate tendinţele care au fost în organizaţia asta de-a lungul timpului. Este o organizaţie care se află pe un drum bun, dar care are în faţă sarcini nu uşor de obţinut!”
După numărarea buletinelor de vot, deputatul Cătălin Teodorescu a ales preşedinte al organizaţiei judeţene Argeş a formaţiunii politice, cu 372 de voturi faborabile şi 12 împotrivă. Tot în cadrul alegerilor de astăzi, au fost desemnaţi şi cei doi noi prim-vicepreşedinţi ai PDL Argeş. Aceştia sunt Gheorghe Alecsei, care a întrunit 367 de voturi pro şi 17 contra, şi Gabriel Patentaşu, cu 370 de voturi pro şi 14 împotrivă.
Componenţa noului BPJ al PDL Argeș
Secretar general: Dănuţ Bica (352 de voturi pentru şi 32 împotrivă)
Secretar general adjunct: Robert Ion (301 pentru şi 83 împotrivă)
Secretar general adjunct: Manuel Tică (312 pentru şi 72 împotrivă)
Trezorier: Gheorghe Malacu (318 pentru şi 66 împotrivă)
Preşedinte Comisia Judeţeană Integritate Statut şi Litigii: Ovidiu Sorin Marinescu (297 pentru şi 87 împotrivă)
Preşedinte Comisia Judeţeană de Revizie şi Control: Mihai Stoicescu (302 pentru şi 82 împotrivă)
Vicepreşedinţi: Mihai Tudor (370 pentru şi 14 împotrivă), Adrian Moisescu (366 pentru şi 18 împotrivă), Vasile Sabie (352 pentru şi 32 împotrivă), Gabriel Vasilescu (302 pentru şi 82 împotrivă), Liviu Florian Năstase (311 pentru şi 73 împotrivă), Constantin Truică (351 pentru şi 33 împotrivă), Constantin Iordan (319 pentru şi 65 împotrivă), Ionel State (297 pentru şi 87 împotrivă)
Secretari executivi: Alin Mircea, Olimpia Doru, Bogdan Badea, Virgil Baciu, Iulian Frăţică, Cătălina Maria Dumitraşcu, Dan Gabriel Popa şi Constantin Bulf.

”Migratorii”, primarii Ion Baicea și Iulian Miu au asistat în picioare. Au fost pedepsiți astfel pentru... amețeală?

”Migratorii”, primarii Ion Baicea și Iulian Miu au asistat în picioare la spectacolul oferit de personalitățile centrale și locale ale partidului. Semn de frondă? Semn de răzvrătire? Mulți și-au șoptit că au fost trimiși de ”stăpânul” Mircea Andrei să vadă cum decurge treaba, și au stat în picioare ca să nu le scape nimic.  Alții au opinat că au fost pedepsiți astfel pentru ...amețeala  de a se înscrie în Alianța pentru Argeș și Muscel și au fost puși să rămână în picioare precum copiii care au greșit la temă... S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea