Senatorul PNL Ion Popa, supărat pe Liviu Dragnea, dar şi pe anumiţi colegi de alianţă din PSD Argeş

Preşedintele PNL Argeş, senatorul Ion Popa, printr-o interpelare adresată ministrului Dragnea, cel care se ocupă de acest proces al regionalizării, a cerut explicaţii şi argumente cu privire la stabilirea centrelor regionale ale instituţiilor din cadrul Regiunii Sud Muntenia, pentru care deja s-au stabilit centrele la Prahova şi Teleorman, în Argeş, până acum, nefiind stabilit niciun centru regional.  În urma acestei interpelări ce cuprinde patru întrebări, senatorul Ion Popa a primit un răspuns evaziv de la Liviu Dragnea, lucru  care pe senatorul de Argeş îl face să creadă că este ceva în neregulă.
,,Pentru că deja s-au mutat unele instituţii, i-am adresat o interpelare domnului ministru Dragnea care, cu tot respectul, a primit din partea mea apelativul de întâiul responsabil pentru regionalizare şi pentru reorganizarea administrativ teritorială. În urma acestei interpelări am primit un răspuns evaziv, pur teoretic, fără a răspunde clar la întrebările formulate de mine. Acest lucru mă determină pe mine să cred că în primul rând nu au ce răspuns să ne dea şi în al doilea rând că e ceva în neregulă”, a precizat Ion Popa.

”Am stat de vorbă şi cu Tudor Pendiuc, dar, la un moment dat, repet, am rămas singur în fermitatea asta”

Totodată, Ion Popa s-a arătat nemulţumit şi de atitudinea unor anumiţi colegi de alianţă din PSD, care sunt mai apropiaţi de actul de guvernare, chiar de primul ministru, susţinând că a rămas singur în această luptă.
,,Mi-aş dori din suflet ca alături de mine să mai vină şi alţi colegi de-ai noştri din USL Argeş care sunt mult mai apropiaţi de actul de guvernare decât sunt eu, apropiaţi şi de primul ministru, apropiaţi şi de alţi colegi miniştri din Guvern. Pentru că dacă eu strig de fiecare dată şi susţin un punct de vedere absolut normal, nu o fac pentru că am eu un interes. Eu nu am niciun interes personal. Eu urmăresc interesele cetăţenilor din Argeş şi până la urmă este în joc prestigiul nostru, al argeşenilor, al piteştenilor şi nu o fac pentru mine. Faptul că eu am rămas singur, la un moment dat, spune multe. Faptul că nu primesc un sprijin de la cei care ar putea să-mi dea sprijinul şi acest lucru spune foarte multe. Am stat de vorbă şi cu Tudor Pendiuc, dar la un moment dat, repet, am rămas singur în fermitatea asta. Sunt oameni care s-au implicat la modul declarativ şi semnând nişte memorii, doar atât. Cred că trebuie făcut mult mai mult de atât. Credeţi-mă, şi dumneavoastră ştiţi foarte bine, că sunt oameni în PSD care pot să facă mai mult de atât, dar asta înseamnă curaj şi fermitate. Am solicitat şi luarea în calcul a variantei ce presupune împărţirea în două a Regiunii Sud Muntenia, dar tare îmi e teamă că dacă eu voi rămâne în continuare singurul ferm şi hotărât pe această chestiune, ne vom trezi că se sparge în două regiuni şi sediul regiunii noastre sau sediul regiunii din care va face parte Argeşul va fi la Alexandria”, a mai adăugat preşedintele PNL Argeş, Ion Popa. Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea