Ionuţ Elie Zisu, senator de Argeş (PNL): ”Consider că un premier trebuie să fie prezent nu doar la tăieri de panglici, ci şi în mijlocul dezbaterilor cu adevărat importante”

La prima sa conferinţă de presă de la alegere ca senator de Argeş Ionuţ Elie Zisu (USL-PNL) a venit cu o serie de acuzaţii la adresa premierului Victor Ponta pe care îl acuză de fuga de responsabilitate în luarea deciziilor guvernamentale.
,,Am constatat că în discuţiile cu FMI, dar şi în alte ocazii, premierul Victor Ponta are o oarecare reţinere în a-şi asuma explicit decizii şi măsuri ale guvernului pe care îl conduce. Dacă vreţi, vă pot face o listă cu punctele fierbinţi pe care Victor Ponta le evită.
Regionalizarea, un mare of al piteştenilor şi al argeşenilor, este plasată, aproape exclusiv, în responsabilitatea ministrului Dragnea. Taxa pe stâlp, foarte discutată zilele acestea, este o măsură, cu siguranţă, neplăcută despre care a fost lăsat să vorbească doar ministrul Chiţoiu, ministrul Finanţelor. Reforma Constituţiei se pasează exclusiv la Parlament, în timp ce premierul se pare că uită cu totul de acest subiect. Nu în ultimul rând, Roşia Montană şi gazele de şist, două subiecte extrem de fierbinţi, pentru care Victor Ponta refuză o asumare clară şi tranşantă a poziţiei sale.
Consider că un premier trebuie să-şi asume responsabilitatea într-o manieră mai clară. Trebuie să vorbească şi despre cele bune,şi despre cele rele. Trebuie să fie prezent nu doar la tăieri de panglici, ci şi în mijlocul dezbaterilor cu adevărat importante, dar, deocamdată, Victor Ponta mai are de lucrat la aceste capitole”, a explicat tranşant senatorul PNL de Argeş.
Totodată, senatorul Zisu a ţinut să-şi exprime şi un punct de vedere cu privire la punerea în discuţie a măririi cotei unice despre care spune că ar fi un lucru grav, ca dealtfel şi atingerea acestui subiect.
”Vreau să trag un semnal de alarmă asupra punerii în discuţie a măririi cotei unice. Chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla, eu cred că este destul de grav că s-a pus în discuţie o astfel de ipoteză. Reamintesc că menţinerea cotei unice nu este un angajament doar al PNL-ului, ci al USL-ului”, a mai declarat Ionuţ Elie Zisu.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea