Guvernul USL a luat măsurile corecte

În ultima perioadă, Guvernul Ponta a luat măsuri corecte şi necesare care se vor reflecta cât de curând în nivelul de trai al unor largi categorii socio-profesionale. Astfel, vor creşte salariile pentru acele categorii care aveau nevoie, salariul minim va creşte la 900 de lei, iar numărul beneficiarilor va fi de circa 800.000 la nivel naţional. Pe de altă parte, anul acesta au fost indexate pensiile cu rata inflaţiei, iar la începutul lui 2014 vor creşte din nou, peste rata inflaţiei (inflaţie puţin peste 2%, în condiţiile unor măriri de pensii de aproape 4%). Peste 5.000.000 de români vor beneficia de această decizie.
Vor creşte salariile pentru medici rezidenţi, profesori debutanţi şi alte categorii în funcţie de acoperirea bugetară. La nivel naţional sunt zeci de mii de beneficiari.
Guvernul ia în calcul şi reducerea CAS, de la mijlocul anului 2014, pentru a avea efect de multiplicare mai mare în economie. Beneficiare vor fi toate firmele din România! Să nu se uite şi că TVA- redus iar cota unică se menţine la nivelul actual, măsuri care vizează aproape toţi cetăţenii ţării, dar şi agenţii economici.
Biroul de presă al Partidului Conservator, Filiala  Argeş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea