Deputatul Cătălin Rădulescu e consecvent... în pasiuni

Parlamentarul a încercat o curăţenie morală pe pagina de Facebook şi a mai şters de pe wall-ul personal câte ceva din postările care aveau să-l transforme în cel mai îndoielnic parlamentar de Argeş. A păstrat însă doar fotografii cu ce e mai reprezentativ pentru el. Printre poze cu Iisus şi domnişoare în bikini, regăsim o singură mostră  a activităţii sale de parlamentar.

Fotografia în care apărea tolănit pe pat, echipat doar în chiloţii care l-au consacrat, a dispărut de pe peretele de Facebook al lui Cătălin Rădulescu imediat după ce presa i-a pus eticheta de cel mai neserios candidat (la  acea vreme) la un fotoliu de parlamentar.
Cele mai incriminatoare postări ale deputatului au dispărut peste noapte de pe pagina sa, iar parlamentarul PSD a înţeles, încet, încet că FB-ul e un spaţiu public de unde…orice poate fi folosit împotriva ta! A rămas însă consecvent pasiunii sale: femeile!

Ce-l reprezintă acum pe Rădulescu, tot în frunte îi e pus!
În fruntea wall-ului, lângă domişoarele în bikini încă insinuate printre fotografiile cu Iisus Hristos,  remarcăm şi poze cu dudui ceva mai îmbrăcate şi, uimitor,  timide dovezi ale faptului că vorbim totuşi despre un deputat.  Lăsăm Facebook-ul să vorbească în numele său!” A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea