PC își propune un scor de 9% la europarlamentare

Sâmbătă, 16 noiembrie, a avut loc Consiliul Naţional al Partidului Conservator. Cu această ocazie s-a reconfirmat oficial candidatura independentă la alegerile europarlamentare, propunându-se atingerea unui scor de 9%. Mai mult, preşedinţii de filială care nu vor obţine la nivel judeţean un scor mai mare de 5% vor fi înlocuiţi. Este vorba de un principiu corect, respectiv „autoritate totală, răspundere totală”. Nu poţi să obţii rezultate proaste, dar să spui că e vina altora.
În ceea ce priveşte Partidul Conservator, filiala Argeş, vom face tot ce ne va sta în puteri pentru a atinge obiectivele stabilite de conducerea centrală a partidului. Avem organizaţii stabile şi puternice în multe localităţi, avem aleşi locali şi preşedinţi de organizaţii capabili să îşi asume responsabilităţi şi să le ducă la îndeplinire, avem logistica şi resursa umană necesare pentru a face faţă cu succes încercării electorale de anul viitor.
Rămânem fideli principiilor noastre de până acum care se bazează pe multă muncă, pe onestitate şi spirit de echipă. Partidul Conservator reiterează nevoia de moderaţie pe scena politică românească, considerând că echilibrul reprezintă semnul unei sănătăţi politice pe care România a pierdut-o odată cu venirea la putere a unui preşedinte al conflictului şi dezbinării.
Partidul nostru exclude, în egală măsură, orice tentativă de redefinire a identităţii sale conservatoare prin negocieri politice sau redefiniri ideologice. Suntem conservatori şi vom rămâne conservatori în cadrul unui partid care nu-şi negociază independenţa.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea