La Pitești, Bahmuțeanu se înghesuie, la Slava, pe-o canapea, cu fetele de la Bamby

Botoxate și siliconate s-au prezentat fetele Bamby în noul clip de promovare al uneia dintre cele mai cunoscute firme de mobilă de la noi. Raluca și Denisa promovează noua ofertă de mobilă, după ce și Adriana Bahmuțeanu s-a odihnit o tură pe una dintre canapelele magazinului de la Pitești, în aceeași încercare de promovare a produselor de acolo. Clipul este departe de a fi numit o capodoperă a marketingului, începând cu discursul și terminând cu...tot.
Citiți dialogul:
„-După nuntă, vreau să mă duc într-un dormitor alb imaculat... Mai bine unul roz.
- Roz?
- Roz, cu baldachin și cu voal. Nu, într-un dormitor imperial, somptuos..
- Auzi, dar pentru toate astea n-ai nevoie să te măriți. Trebuie doar să mergi la Slava și să-ți faci mobilă pe comandă!”
Având în vedere că nu spune în al cui dormitor alb vrea să se ducă blonda Raluca, sora ei, Denisa, îi curmă chinul după câteva propoziții abia lăsate la aer de botoxul injectat cu dușmănie în labiile superioare, adică în  buze,  trimițând-o să-și facă mobilă pe comandă. Și-a dat seama că n-are rost s-o încurajeze aiurea cu măritișul, întrucât și Mitea (n.r Nicolae, fotbalist) a depus armele. Prin urmare, sfatul, sau mesajul final al spotului, a fost să-și ia o binemeritată distanță, lăsându-i senzația că are și treabă: să comande mobilă, tocmai de la Pitești. În speranța că publicul-țintă s-a regăsit în aceste două personaje și activitățile lor, nu ne mai rămâne de făcut decât să-i urăm proprietarei fabricii de mobilă un “Veșnic Black Fr(a)i(er)day”. Ana Luca

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea