Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş, zece ani de nota zece

Săptămâna trecută, vineri seară, Hotelul ,,Ramada” a fost gazda  celor mai puternici oameni din Argeş. Cu prilejul a 10 ani de activitate a Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Argeş, reprezentanţii mediului economic, administrativ, dar şi politic s-au reunit în pentru a trage concluziile acestei perioade de activitate, dar şi pentru a stabili obiectivele perioadei următoare.
,,Iată că Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş a împlinit 10 ani. Au fost 10 ani cu realizări, au fost 10 ani cu frământări şi poate neîmpliniri. Important este că am avut o unitate de grup. În Argeş, în ultima perioadă, mediul de afaceri a lucrat foarte bine şi a fost aproape de mediul politic. Le mulţumesc oamenilor politici pentru că am simţit în această perioadă tot sprijinul dânşilor şi este foarte important ca împreună şi numai împreună să realizăm ceea ce ne-am propus. Avem sarcina ca împreună să schimbăm destine. În 2003, vă spun în premieră, la sugestia unui om s-au strâns 20-30 de oameni de afaceri şi am pus bazele acestei societăţi şi am început să lucrăm. Nu ştiu dacă am făcut foarte mult, dar eu sunt, totuşi, mândru de ceea ce am realizat în Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş. Acest om este aici în sală şi este personalitatea numărul unu din Argeş. Este vorba de Constantin Nicolescu. Din acel moment, de la înfinţare am avut o relaţie de colaborare perfectă. Din acel moment, niciodată domnul preşedinte nu s-a băgat în bucătăria noastră internă. Niciodată nu ne-a solicitat ca să sprijinim ceva. Şi-a dat foarte bine seama de rolul nostru în acest judeţ şi pentru tot ceea ce a făcut eu îi mulţumesc foarte mult”, a declarat preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş, Virgil Dumitru, managerul Comesad Ro.
Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş este o organizaţie ne-guvernamentală, non-profit, şi apolitică. A fost constituită în anul 2003 dintr-un grup de firme importante din Piteşti pentru a contribui efectiv la dezvoltarea mediului economic argeşean. Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea