Piramidă evolutivă Indagro Servcom S.R.L. Trendul - ascensiune!

# Din 2014, sera Indagro va produce mușcate și crizanteme. S.C. Indagro Servcom SRL Topoloveni se află, în momentul de față, la finele unui an agricol început cu uşoare temeri, datorită incertitudinilor  actuale ale pieţei produselor agricole. Se poate spune că, în prezent, a dobândit prin muncă şi eforturi suplimentare ale personalului, producţiile scontate atât la cultura mare de grâu şi porumb cât şi la culturile de legume din seră şi de pe terenurile aferente.
Recoltele obţinute s-au  datorat respectării cu stricteţe a recomandărilor specialistului privind îngrijirea culturilor în toată perioada anului, fără a face rabat de la unele investiţii, în situaţia în care au fost necesare, valoarea acestora amortizandu-se în timp. Se poate spune că nimic nu ar fi putut fi realizat fără încrederea acordată personalului de către  administratorul societăţii. Toate aceste circumstanţe ne dau încredere pentru anul agricol următor cu specificaţia că activitatea desfăşurată în agricultură, mai ales cea în spaţii protejate nu cunoaşte odihnă şi nici sărbătoare.
Ca în orice activitate desfăşurată apar şi dificultăţi, în prezent  înfruntând  problema temperaturilor scăzute, sistemul de încălzire suferind momentan o defecţiune tehnică, soluţionată prin achiziţionare şi acoperirea  cu agril a culturii existente.
Ca o noutate pentru  activitatea societăţii Indagro, în luna martie a anului 2014 încep lucrările pentru înfiinţarea culturii la ghiveci a speciei Pelargonium zonale (muşcată comună), într-un număr de 10.000 de plante, cu livrare în luna mai către hypermarket-uri. Urmărim ca după cultura mușcatei să se înfiinţeze o altă cultură, de crizantemă, însă acest obiectiv este în stadiu de tratative.
De asemnea, se urmăreşte extinderea activităţii de producţie nu numai cu produse agroalimentare ci şi cu producerea de răsaduri pentru terţi din sortimentul legumicol, prin transformarea unui solar în seră înmulţitor.
Cu multă mulţumire către colaboratorii şi clienţii noştri, Indagro Servcom S.R.L., în prag de sărbători, urează un An  Nou plin, bogat în roade, lipsit de impedimente. Vă vom ţine în strânsă legătură cu activitatea noastră.
”DE-ALE NOASTRE” pentru ale voastre mese!!!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea