“Sărbătorile de iarnă sunt o reuniune de familie, mai ales că sunt fericit să fiu parte a unei familii unite”

# Parlamentarii sunt şi ei oameni. Interviu de sărbătoare cu Ionuţ Elie Zisu.

# Pentru că argeşenii n-au avut încă timp să vă cunoască suficient ca om, povestiţi-ne câte ceva despre locul copilăriei dvs., despre colinde şi despre primul sau cel mai frumos Crăciun de care vă amintiţi.
- În primul rând, vreau să urez cititorilor publicaţiei Atitudine în Argeş şi întregii redacţii, multă sănătate, fericire, un An Nou mai bun şi împlinirea tuturor aspiraţiilor. Revenind la întrebarea dumneavoastră, am copilărit în Bucureşti şi, ca orice copil din generaţia mea, am fost crescut în spiritul tradiţiilor noastre româneşti. Sărbătorile de iarnă le-am petrecut întotdeauna în mijlocul familiei, în atmosferă de colinde, în jurul bradului de Crăciun pe care îl cumpăra tata, aşteptând urătorii şi mergând eu însumi la colindat, până pe la 12-13 ani.
# Care sunt cele mai frumoase (sau dragi dumneavoastră) daruri pe care le-aţi primit sau le-aţi oferit de Crăciun sau cu alte prilejuri?
- Îmi aduc aminte cu bucurie de primul meu cadou de la Moş Crăciun, cred că aveam cinci sau şase ani. Era o tobă pentru un mic toboşar şi bănuiesc că nu am făcut proba unui talent muzical remarcabil, pentru că ai mei s-au învăţat minte şi, în anii următori, Moş Crăciun nu mi-a adus alt instrument muzical, ci mașinuţe, trenuleţe, avioane, camioane. Dar, oricum, toba pentru micul toboşar a rămas cadoul copilăriei mele. Acum, mă bucur împreună cu fiica mea de fiecare cadou primit de la Moş Crăciun şi, cu siguranţă, că ea este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată.
#Cum arată, în viziunea dvs., Sărbătorile de iarnă perfecte?
- În viziunea mea şi, cred, a tuturor românilor, sărbătorile de iarnă sunt o reuniune de familie, mai ales că sunt fericit să fiu parte a unei familii unite. A! Și, bineînteles, cu zăpadă, multă zăpadă.
#Care au fost cele mai frumoase destinaţii turistice în care aţi ajuns cu prilejul Sărbătorilor de iarnă?
- Mai ales la Buşteni, dar şi în zona Rucărului şi a Sibiului. În general, cele mai frumoase petreceri de Revelion le-am petrecut la munte, la cabană, alături de familie şi de prieteni.
# Unde vă veţi petrece, anul acesta, Crăciunul şi Revelionul?
- Planul este să fiu acasă alături de Monica, soţia mea, şi de fiica mea, să ajut la decorarea casei şi, mai ales, la alegerea şi împodobirea bradului de Crăciun. Plus, trebuie să pregătesc corespunzător vizita lui Moş Crăciun şi să mergem la patinoar. Dar să vedem ce se întâmplă cu bugetul pentru că sunt şanse ca sărbătorile să mă prindă la Senat, alături de colegii mei din USL, la adoptarea legii bugetului.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea