”Traian Băsescu abuzează de funcţia sa”

Preşedintele ţării, Traian Băsescu, abuzează de funcţia sa ori de câte ori are posibilitatea. Anunţul său că nu va semna memorandumul privind acordul Guvernului cu Fondul Monetar Internaţional, din motive populiste, a pus în pericol România. Cursul de schimb leu - euro a atins maximul ultimelor două luni şi jumătate, iar organismele internaţionale au intrat imediat în alertă. România poate pierde, astfel, din încrederea de care se bucură pe plan internaţional, ceea ce ar însemna implicit costuri mai mari ale împrumuturilor şi prudenţă din partea investitorilor.
Afirmaţiile lui Traian Băsescu sunt rupte de realitate. Şeful statului (cică!) invocă argumentul majorării accizei la carburanţi, dar această prevedere nici nu este cuprinsă în Legea Bugetului. Băsescu se dă acum de partea poporului, lăsând impresia că îi pasă, în condiţiile în care nu cu mult timp în urmă tăia pensii şi salarii, creşterea TVA şi "sugruma" economia României pe care o şi îndatora pe termen nelimitat.
Traian Băsescu face mult rău României şi este regretabil că un asemenea om conduce România. Din păcate, în anumite privinţe suntem cu toţii la mâna unui om fără scrupule şi care slujeşte alte interese decât ale ţării. Păcat de şansa irosită de a fi fost demis în vara anului trecut, atunci când anumite organisme ale statului, dar şi "tovarăşi" din exterior au invalidat un referendum perfect legal şi care a arătat că populaţia nu-l mai vrea pe Traian Băsescu la Cotroceni!
Biroul de presă al Partidului Conservator, filiala  Argeş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea