500 de sportivi premiaţi de Primăria Mioveni

Aprecieri, încurajări, recunoştinţă pentru performerii oraşului Mioveni, duminică în ,,Oraşul Tinereţii”, aşa cum îi place primarului Ion Georgescu să-i spună. Manifestările s-au desfăşurat la Sala de Sport a Şcolii Liviu Rrebreanu, iar la eveniment au participat, pe lângă sportivii ce au fost premiaţi, şi reprezentantii Primariei şi ai Consiliului Local Mioveni, reprezentanţi ai celor doua cluburi (C.S Mioveni şi C.S Dacia Mioveni 2012) , presedinţi şi antrenori.
,,A fost un an foarte bun pentru C.S. Dacia Mioveni 2012, un an de bilanţ cu rezultate deosebite, rezultate, sincer, neeaşteptate pentru noi. Am dorit, încă de la înfinţarea clubului, să avem ca temă principală promovarea sportului de masă şi iată că din rândul copiilor noştri, din oraşul Mioveni, reuşim să avem rezultate foarte bune de locul I la nivel naţional şi aici mă refer la oină, la karate şi la hanbal, unde progresăm pe zi  ce trece. De asemenea, în curând, vom avea rezultate foarte bune şi la înot. Acest lucru ne dă speranţa de a merge mai departe şi a promova în continuare sportul de performanţă alături de sportul de masă la C.S. Dacia Mioveni 2012. Astăzi ne-am întâlnit şi cu părinţii sportivilor, cărora vreau să le mulţumesc pe această cale pentru că un rol primondial şi principal îl au dumnealor în convingerea copiilor să practice un sport. Avem foarte mulţi copii din Mioveni care practică sportul şi ne mândrim cu acest lucru. Cred că la nivel de judeţ, Mioveniul este ora;ul care promovează cel mai mult sportul de masă în rândul copiilor”, ne-a declarat preşedintele Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012, Nicolae Tudose.
,,Azi s-au întâlnit sportivii de la cele două cluburi din Mioveni. Am considerat că o dată pe an trebuie să reunim sportivii de la cele două cluburi împreună cu antrenorii, conducătorii şi părinţii lor la care să participe şi membrii Consiliului Local Mioveni. Acum, în preajma sărbătorilor de iarnă am considerat că este momentul potrivit de a le mulţumii tuturor, fiind de altfel o întâlnire simbolică. Toate domenile sunt importante, şcoala, sănatatea, infrastructura, dar eu consider că şi sportul face parte din viaţa noastră de zi cu zi.
Tuturor sportivilor, părinţilor acestora, antrenorilor,conducătorilor, le urez sănătate în preajma sărbătorilor de iarnă, fericire, performanţă cât mai bună şi cele mai bune rezultate! La mulţi ani! Să dea Dumnezeu să fie mai bine la anul!”, a precizat Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni. Lucian GHERGUŞ

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea