Târgul Național de Turism Muntenia – Winter Edition 2013, la Biblioteca Judeteană Argeş

Vineri, 20 decembrie 2013, se organizează prima ediție a Târgului de Turism Muntenia – Winter Edition 2013,  un eveniment care își propune să aducă în atenția  publicului larg ofertele momentului din domeniul  turismului și din domenii conexe.
Vizitatorii interesați să descopere și să contracteze în condiții preferențiale vacanțele de vis sunt așteptați cu o paletă largă de propuneri: destinații interne și internaționale, oferte pentru Crăciun și Revelion, schi, city-break-uri, oferte interne de weekend, turism rural și turism religios, oferte business, turism de aventură etc. Printre expozanți se vor regăsi agenții de turism, unități hoteliere, pensiuni, unități administrative și asociații din domeniul turismului.
Evenimentul - realizat în parteneriat cu Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș - își propune să vină în întâmpinarea publicului cu oferte din toate zonele țării, iar această ediție reprezintă startul unui concept organizatoric menit să poziționeze Târgul Național de Turism Muntenia în topul evenimentelor de gen din România, cu o structură mult mai amplă, în anii următori.
Cei interesați de ofertele turistice sunt așteptați vineri, 20 decembrie, în intervalul 10:00 - 20:00, la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” din Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea