Ion Georgescu, primarul Mioveniului, supărat pe directorii de deconcentrate

Săptămâna trecută, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, Ion Georgescu le-a reproşat directorilor de deconcentrate că nu fac nimic să sprijine cel mai mare agent economic din Argeş, Uzina Dacia, doar se laudă prin presă. Ion Georgescu a ridicat problema comercializării alcoolului la poarta Uzinei, care se face la discreție, chiar dacă  autorităţile locale s-au judecat cu comercianţii respectivi pentru a le interzice acest lucru. Şi noul director de la Dacia, Nicolas Maure, a expus această problemă primarului Ion Georgescu pentru a lua măsuri.
“Este o problemă de imagine a României. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar instituţiile deconcentrate dau avize şi încurajează vânzarea de alcool pe platformă. Chiar nu se uită nimeni la ce este acolo? Toţi spunem prin presă că vrem să ajutăm Dacia, cel mai mare exportator al ţării. Dar când vine vorba de sprijin concret, iată ce se întâmplă! Şi nici instanţele nu sunt de înţeles: încurajează doi-trei derbedei să vândă alcool unde nu trebuie, în loc să încurajeze o unitate care dă de muncă la mii de oameni”, le-a reproşat Ion Georgescu directorilor de deconcentrate.
Totodată, primarul din Mioveni a mai ridicat o problemă şi anume cea a  Distrigaz Sud, care nu are o strategie pe plan local, în ciuda proiectelor de dezvoltare ale oraşului, dar nici nu dă socoteală în faţa cuiva. Primarul este supărat de reţeaua veche pe care o au şi de defecţiunile care se întâmplă în oraş, iar pentru a le repara trebuie să strice diferite străzi proaspăt reabilitate sau alte investiţii, iar cetăţenii vâzând că se sparge o stradă nou asfaltată dau vina pe primar. Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea