Senatorul liberal Ionuţ Elie Zisu a intrat în opoziţie!?

Săptămâna trecută, senatorul PNL de Piteşti, Ionuţ Elie Zisu, prezent în conferinţa de presă a PNL Argeş, ne-a şocat din nou cu declaraţiile dure la adresa USL-ului – desigur, mai ales a PSD-ului, acuzându-i pe PSD-işti de iniţiativa celor două legi care au pus pe jar USL-ul, legea amnistiei şi graţierii.
,,Acele două legi i-au nemulţumit pe români, dar din fericire au fost blocate de PNL. Nu ştiu de ce au ţinut cei de la PSD la aceste legi. Puşcăriaşii ştiau cu câteva zile înainte de aceste legi, dar eu ca senator nu ştiam. Nu mă bucură turnura pe care au luat-o lucrurile. Nu contează cum ne înţelegem noi în USL, contează cel mai mult că din ce în ce mai mulţi români sunt nemulţumiţi de USL. Traian Băsescu a prins glas pentru că noi cei din USL nu mai vorbim”, a declarat senatorul liberal. Ionuţ Elie Zisu, în urmă cu ceva timp, a mai avut o ieşire dură cu critici la adresa PSD-ului, în speţă la adresa premierului Victor Ponta, acuzându-l de fuga responsabilităţii.  La rândul său, Radu Perianu, preşedintele PNL Piteşti, prezent şi el în această conferinţă de presă, a ţinut să precizeze că pe plan local spiritele sunt liniştite, dar în ceea ce priveşte guvernarea USL, acesta s-a declarat nemulţumit de lipsa proiectelor de relansare economică.
,,Pe plan local, nu suntem noi cei care să ridicăm securea războiului. Ceea ce ne îngrijorează este cum ne vom prezenta în faţa electoratului. Din păcate, până în momentul de faţă, mari proiecte, care să relanseze economic ţara, lipsesc. Le aşteptăm pentru că USL-ul poate să realizeze asemenea proiecte şi asta trebuie să ne privească pe noi”, a precizat Radu Perianu, preşedintele PNL Piteşti. Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea