Teatrul ”Masca” aduce la Piteşti ”Flecărelile femeilor”

Luni, 18 ianuarie, Teatrul ”Masca” prezintă, la Piteşti, în cadrul unui schimb de experiență cu Teatrul “Alexandru Davila”, comedia ”Flecărelile femeilor”, de Carlo Goldoni
Evenimentul se desfăşoară în cadrul unui proiect cultural comun. Încă de anul trecut, Consiliul Județean Argeș, împreună cu Teatrul ”Masca” București, a demarat în proiect de turnee în județul Argeș, cu scopul de a cultiva interesul publicului pentru actul teatral, pentru creșterea gradului de cunoaștere, încredere și colaborare între instituțiile de cultură și autoritățile locale.
În luna octombrie 2013, cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, Teatrul ”Masca” a efectuat un turneu în orașele Curtea de Argeș, Mioveni și Topoloveni, cu piesa ”Slugă la doi stăpâni”, de Carlo Goldoni, o comedie de mare succes la public.
Anul acesta colaborarea va continua cu proiect comun între Teatrul Al. Davila și Teatrul ”Masca” București. Astfel, în data de 18 ianuarie, ora 19.00, Teatrul Al. Davila Pitești va juca pe scena Teatrului Masca, cu piesa ”Bolnavul închipuit”, de Molierre, iar trupa Teatrului ”Masca”, în același timp, va pune în scenă la Pitești comedia ”Flecărelile femeilor”, de Carlo Goldoni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea