Se desprimăvărează în construcţii! Primăria Boteni licitează lucrări de peste 100 miliarde lei vechi

După o iarnă care a adus pierderi serioase drumarilor din cauza lipsei aproape totale a zăpezii, iată că încep să apară colacii de salvare. Și vor mai apărea, că doar este an electoral. Primăria Boteni este una din primele care desface punga cu bani și oferă, pe două lucrări, suta de miliarde. Iată care sunt acestea.
Prima lucrare licitată poartă numele: Servicii de proiectare faza PT+DE şi lucrări de execuţie “Modernizare drum comunal DC 38 Lunca – Bălăbăni comună Boteni judeţul Argeş”  și se referă la ”Servicii de proiectare faza proiect tehnic şi detalii de execuţie conform HG 28/2008, verificare tehnică, studii topografice şi studii geotehnice;  Documentaţie de avize conform certificatului de urbanism şi documentaţii Asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada derulării lucrării; Lucrări de execuţie a drumurilor. Ponderea cheltuielilor diverse şi neprevăzute reprezintă 4,9511 % din valoarea estimată a contractului fără diverse şi neprevăzute (238413 lei fără TVA). Suma aferentă cheltuielilor diverse şi neprevăzute este de 238413 lei fără TVA (4,9511 % din 4815337 lei ).”
Valoarea totală estimată este de 5.053.750 ron fără TVA, criteriul de atribuire fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.
Punctajul maxim este alcătuit dintr-un mix în care ponderea (70 de puncte din totalul de 100) o deţine preţul ofertei, maxim 15 puncte fiind oferite pentru timpul de execuţie şi maxim 15 puncte pentru timpul de executare a proiectului.
Data limită pentru depunerea ofertelor este 7 februarie a.c.
A doua lucrare din portofoliul localității poartă numele de Servicii de proiectare faza PT, DE şi AT şi lucrări execuţie „Extindere reţea de canalizare în comună Boteni”
Valoarea estimată a  celei de-a doua lucrări este de 4,414,953.00 RON
Dată limita pentru depunerea ofertelor este 31.01.2014
Criteriul de atribuire: Oferta cea mai avantajoasă d.p.d.v. economic
Punctajul maxim conţine trei componente: preţul oferit (70%), timpul de execuţie al serviciilor de proiectare (15%) şi timpul de execuţie al lucrărilor (15%).
Lucian GHERGUȘ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea