Patru milioane de euro pentru noua Sală a Sporturilor din Mioveni!

# Construcția se va încadra la categoria „Săli de competiţie de nivel naţional”. Oraşul Mioveni va avea în acest an un buget de 120.000.000 de lei, dintre care 92.000.000 reprezintă venituri proprii. În ceea ce priveşte investiţiile, se remarcă faptul că Primăria are în plan şi construirea unei săli a sporturilor. Potrivit proiectului, sala multifuncţională va avea o capacitate de aproximativ 2.500 de locuri, suprafaţa totală necesară pentru toate funcţiile acesteia fiind de aproximativ  5.800 de metri pătraţi.
Până în prezent, oraşul nu a beneficiat de o construcţie specifică desfăşurării de activităţi competiţionale de sală. În prezent, la nivelul oraşului Mioveni, activitatea sportivă se desfăşoară în săli de sport ale şcolilor, improprii activităţii de performanţă şi desfăşurării competiţiilor sportive.
Sala în discuţie se va încadra în categoria „Săli de competiţie de nivel naţional”, din punct de vedere al practicii sportive, urmând ca din punct de vedere al tipului de discipline sportive, să fie „Sală de jocuri sportive" (handbal, baschet, volei, tenis, jocuri cu mingea, gimnastică).
Acesta va fi construită lângă actualul bazin de înot de la intrarea în oraş dinspre Piteşti.
Primarul oraşului, Ion Georgescu, ne-a declarat că valoarea  investiţiei se ridică la 4.000.000 de euro, a doua după cea a proiectului privind construirea unui spital orăşenesc (30.0000.000 de euro).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea