Urmând o rețetă de succes, Auchan a deschis al doilea magazin din Pitești, Auchan Găvana

# Au fost prezenți vicepreședintele C.J. Argeș, Florin Tecău, și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc. Joi, 20 februarie, Auchan a deschis al doilea hipermarket din Pitești, Auchan Găvana, amplasat pe locul fostului magazin Real, în Centrul Comercial Arcade Piteşti. Auchan ajunge, astfel, mai aproape de locuitorii din zona de nord a orașului și din localitățile învecinate.
Înainte de marea deschidere de joi, echipa Auchan a organizat, miercuri, o conferință de presă în care prezentat noua locație și politica magazinului. La această conferință de presă, pe lângă înalții conducători ai magazinului, Tiberiu Dăneţiu – director marketing Auchan România, Gaspar Biro – director vânzări regiunea Vest Auchan România, Călin Berinde – director general Arcade Property România şi Augusta Preuţescu – directoarea noului hypermarket, au mai fost prezenți și reprezentanții administrației județene și locale, vicepreședintele C.J. Argeș, Florin Tecău și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc.  
Auchan România a inaugurat pe 20 februarie la Pitești al doilea magazin din oraș și al doisprezecelea remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real.   În urma remodelării, hipermarketul din nordul orașului a ajuns la 260 de angajaţi (cu 30% mai mult decât fostul magazin Real)
Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile   și a constat în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.
Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7400 mp, noul hipermarket Auchan Găvana oferă locuitorilor o gamă de 50.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Găvana a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.
În domeniul nealimentar, Auchan Găvana a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților. Aceștia vor descoperi cu plăcere noul concept  ELECTRO AUCHAN, cu electrocasnice mici și mari zilnic ieftine dar și universul animalier, în care vor găsi tot ce au nevoie pentru animalul lor de companie.
Accesul la Auchan Pitești Găvana, situat în Centrul Comercial Arcade Pitești, este unul simplu şi rapid, atât pentru locuitorii din oraş grație multiplelor mijloace de transport în comun. Au fost înființate 3 linii de microbuze gratuite pentru clienți care funcționează pe parcursul întregului program de funcționare a magazinului: zilnic 8-22. Pentru cei veniți cu mașina, centrul comercial dispune de o parcare gratuită de 1000 de locuri.
Grupul Auchan este al 10-lea grup de distribuţie din lume. Este prezent în 13 ţări şi are 287.000 de colaboratori. Este organizat pe 5 mari divizii: hipermarketuri (709 magazine), supermarketuri (786 magazine), divizia imobiliară (342 centre comerciale Immochan), bancă (Oney Banca Accord) şi e-commerce, cărora li se adaugă alte activităţi şi direcţii de creştere. Viziunea Grupului Auchan este de a îmbunătăţi puterea de cumpărare şi calitatea vieţii unui număr cât mai mare de clienţi, alături de colaboratori responsabili, profesionişti, pasionaţi şi apreciaţi. În 2012, Grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 60,2 miliarde euro cu taxe și a servit 2,2 miliarde clienți.

Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România: “Suntem bucuroși să deschidem porțile celui  de-al doilea hipermarket Auchan din Pitești. Aducem și în nordul orașului diferența Auchan: o gamă completă de produse alimentare și nealimentare, calitate și prospețime în fiecare zi, numeroase târguri și acțiuni comerciale inovante și toate prețurile mici în permanență. Auchan Găvana este un magazin autentic Auchan de ultimă generație, modern, confortabil,  luminos, cu angajați profesioniști și pregatiți să își întâmpine clienții cu zâmbetul pe buze.“

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea