Francesca Industries vrea spaţiu pietonal modern

# Primăria Piteşti  îi pune la dispoziţie un teren de peste 1000 mp din domeniul public. Consiliul Local Piteşti a adoptat un proiect de hotărâre iniţiat de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc,  pentru amenajarea, în parteneriat cu SC Francesca Insustries SA, la cererea acesteia, a unui spaţiu pietonal  în vecinătatea firmei solicitante (Strada Nicolae Bălcescu, nr. 173), “într-o notă arhitectural-peisageră modernă”. Terenul ce urmează a fi amenajat are o suprafaţă totală de 1091 mp, din care o suprafaţă de 1010,50 mp teren public şi  87,75 mp teren aparţinând SC Francesca Industries SA.
Amenajarea constă în aplicarea dalajului pietonal, în suprafaţă de 950 mp, crearea de spaţii verzi (gazon şi copaci), în suprafaţă e 33,35 mp şi a unui spaţiu de joacă pentru copii, de 105,75 mp.
Lucrările de amenajare  se fac pe cheltuiala  SC Francesca Industries SA. “După finalizarea  lucrărilor de construire pentru amenajarea spaţiului stradal  şi după recepţionarea lucrărilor, în termen de 10 zile calendaristice amenajările efectuate se transmit  pe bază de protocol Primăriei Piteşti,  care le înregistrează în evidenţele  contabile ca bunuri aparţinând domeniului public al municipiului Piteşti.”, se arată în hotărârea adoptată în ultima şedinţă a CL Piteşti. C.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea