Pavel Şuşară şi Nicolae Oprea, într-o lansare - eveniment la Piteşti

Biblioteca Judeţeană “Dinicu Golescu” a avut onoarea de a găzdui, săptămâna trecută, miercuri, un dublu eveniment editorial, cu totul aparte, născut sub egida Editurii Tracus Arte din Bucureşti. Protagoniştii principali ai acestui eveniment au fost Pavel Şuşară, care şi-a lansat volumul de poezii ,,Sissi” şi criticul Nicolae Oprea, ce a prezentat publicului noul său volum de critică şi istorie literară, cu titlul “Cronicar întârziat – între generaţii”.
Poetul Dan Mircea Cipariu a prezentat cartea lui Pavel Şuşară, “Sissi”, care ne-a garantat “certe delicii de lectură”, date de pasajele oracolare, de căutarea unei comori, de poveşti fabuloase ale căutătorilor de comori din Banat. Pe scurt, cartea este o mitologie est-europeană spectaculară, o aristocraţie a spiritului. Pavel Şuşară, un non-conformist justificat, dă naştere unei cărţi-joc structurată cu timbre şi scrisori netrimise, expeditorul fiind chiar autorul, care ambalează între coperte enunţul literar de mare rafinament.
Prezent la acest eveniment, poetul Mircea Bărsilă a vorbit despre a paisprezecea carte a lui Nicolae Oprea, “Cronicar întârziat – între generaţii”, volumul fiind dedicat generaţiei optzeciste din ţară, cu precădere din Argeş şi Sibiu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea