Daniel Dragomir: ”Ruperea USL - cronica unei morţi anunţate”

# Oamenii au fost minţiţi de Ponta şi de Antonescu şi au fost păcăliţi să voteze o siglă care, ulterior, s-a dovedit a fi lipsită de consistență. Ruperea USL înseamnă pentru toţi românii cronica unei morţi anunţate a politicienilor care au tratat cu aroganţă şi cu o totală lipsa de respect cetăţeanul care le-a acordat votul şi încrederea. Din punctul meu de vedere, faptul că socialiştii şi liberalii nu au putut oferi un proiect comun pentru România arată foarte clar că dorinţa lor politică a însemnat doar funcţii şi privilegii, a însemnat doar apetitul pentru vile de protocol şi pentru funcţii în agenţiile guvernamentale. Mă întreb ce proiecte au propus pentru România useliştii, în afară de contracte grase pentru firmele de casă ale baronilor locali, funcţii plătite pe zeci de mii de euro pentru soţii sau super imunităţi pentru parlamentari, taxe şi impozite mai mari pentru români, accize lipsite de bun simt?
În opinia mea, ca lider al Partidului Mişcării Populare, organizaţia judeţeană Argeş, USL s-a rupt din cauza divergenţelor dintre lideri, din cauza că nu s-au înţeles pe funcţii şi pe privilegii, ca şi cum România a devenit, în ultimii ani, feuda lui Ponta şi Antonescu.
Cred că acest proiect nefericit pentru România, numit USL a adus doar instabilitate politică, a impus o lipsa totală a viziunii parlamentare, a desenat doar pe hârtie master planuri şi a creat proiecte imaginare care nu au putut fi aplicate, peste care s-a suprapus o rată jenantă în privinţa absorbţiei fondurilor europene. La fel cum USL-ul a tratat întreagă ţară, aşa a tratat şi judeţul Argeş, cu dezinteres, nu a propus o viziune pentru dezvoltarea şi susţinerea mediului de afaceri şi a comunităţii locale fapt ce a demonstrat că toate promisiuniele lor au fost baloane cu săpun.
Oamenii au fost minţiţi de Ponta şi de Antonescu şi au fost păcăliţi să voteze o siglă, care ulterior s-a dovedit a fi lipsită de consistentă. Pentru noi toţi, acesta este un semn că nu mai avem nevoie de poleială ieftină şi de politicieni interesaţi doar de câştigurile lor proprii. România are nevoie de politicieni capabili, cu un trecut curat, de oameni care au demonstrat în viaţă şi în profesie seriozitate.
Constat cu amărăciune că pentru toţi românii "dreptatea până la capăt" promisă de USL în campania electorală, s-a rezumat doar la scandaluri, certuri televizate şi glume ieftine pe seama românilor. De aceea a venit vremea să spunem stop distrugerii şi de aici înainte să construim. Noi, Partidul Mişcarea Populară, construim.
Daniel Dragomir,
Preşedinte Mişcarea Populară Argeş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea