2500 sticle de vin vechi, din beciurile Institutului de la Ștefănești, au luat drumul Chinei

# Tranzacția a băgat în contul Institutului peste 2 miliarde lei vechi # Constantin Tănăsescu, director: Sperăm ca, anul acesta, să vindem și sortimente de vinuri tinere tot către China 2500 sticle de vin vechi au plecat, marțea trecută, cu un transport special, spre îndepărtata Chină. I.N.C.D.B.H. Ștefănești, unul din producătorii de tradiție în domeniu speră, astfel, să depășească problemele financiare cu care se confruntă, pe o piață concurențială acerbă. Pertenerul chinez a ales, pentru această primă tranzacție, soiurile cabernet sauvignon și fetească albă. Livrarea a conținut:
* 1000 sticle Cabernet Sauvignon din  1987
* 1000 sticle Cabernet Sauvignon din  1984
*   500 sticle Fetească Albă din 1994
Constantin Tănăsescu (foto), director I.N.C.D.B.H. Ștefănești: ”Desigur, a fost o tranzacție benefică nouă. Sperăm ca, anul acesta, să vindem și sortimente de vinuri tinere tot către China. Avem în derulare acest program, parte a unui program derulat la nivel național. Noi ne vom îndeplini, cu cetitudine, sarcinile și obigațiile ce ne revin, pentru că suntem interesați să accesăm piețe externe, iar cea chineză este una în continuă expansiune.”
Vânzarea primului lot a adus în conturile Institutului suma de 53500 euro, adică aproximativ 100 lei pentru fiecare sticlă. A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea