Ruxandra Dragomir este candidatul PMP Argeş la europarlamentarele din mai

# Daniel Dragomir: ”Susținem acest proiect al autostrăzii Pitești-Sibiu și ne vom ralia oricărei acțiuni care va susține acest proiect”. PMP Argeș. Președintele Partidului Mișcarea Populară oragnizația Argeș, Daniel Dragomir a prezentat primele două săptămâni de activitatea de când a preluat conducerea filialei. “Am stat de vorbă cu foarte mulți oameni în ultimele două săptămâni, au venit la sediu peste 250 de oameni care și-au arătat interesul pentru inițiatova noastră politică. În discuțiile cu ei le-am spus foarte clar că nu trebuie să vină nici pentru funcții, nici pentru posturi. Avem nevoie de oameni deschiși, cu idei, muncitori. Abia după ce vom obține rezultate putem vorbi despre funcții. Până atunci nici eu, nimeni altul nu poate emite pretenții. Muncim toți cot la cot. Încă de la înfiinţarea PMP, s-a plecat de la premisa că acest partid este deschis în special tinerilor. Din cei 50 de membri ai organizaţiei de tineret, cei mai mulţi sunt absolvenţi de studii superioare şi au cariere de succes în domeniul bancar, al asigurărilor, unii sunt chiar oameni de afaceri. Aici nu există niciun loc despre care se poate spune că este ocupat, eu sunt preşedinte doar când trimit informări şi comunicate spre Bucureşti, atât. Gheorghe Davidescu a încercat o infiltrare, nu a reușit. Fiecare om care vine către noi trebuie să înțeleagă că cine nu muncește primește nicio funcție” a arătat Daniel Dragomir. Poziția sa a fost susţinută de președintele PMP Pitești, Cătălin Bulf. 
# Organizarea PMP în teritoriu. Cei doi lideri ai PMP au prezentat stadiul organizării filialelor PMP din judeţ, partidul însumând în acest moment 1.079 de membri activi. Cinci primari au ales să se alăture, neoficial, Partidului Mişcarea Populară: Oarja, Bradu, Ungheni, Costeşti şi Valea Danului şi sunt lansate discuţii cu alţi edili argeşeni.
# Candiatura Ruxandrei Dragomir la PE. Liderul PMP Argeş a arătat că Ruxandra Dragomir va figura pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare din luna mai, fiind poziţionată în primele 10 candidaturi. Preşedintele PMP Argeş a mai precizat că targetul impus filialei argeşene pentru alegerile europarlamentare este realizabil. 
# Situația creată de decizia ANI în privința lui Constantin Nicolescu și atitudinea opoziției a față de postul vacant de președinte al CJ Argeș. “Pentru mine ceea ce s-a întâmplat cu așa zisa opoziție în Consiliul Județean este o mare dezamăgire. Actuala opoziție, formată din PDL, PPDD si mai nou PNL bate de departe în CJ puterea, dar nu au reușit să se impună. Nu au avut puterea să impună chiar măcar și pentru câteva zile un președinte interimar altul decât PSD, pentru că pe un calcul matematic erau peste stânga. Am văzut o declarație asemănătoarea cu a mea a președintului PDL Argeș, Cătălin Teodorescu, dar a rămas la declarație. Putea să îl sune pe președintele PNL, Ion Popa, pe liderul PPDD și să încerce o discuție, să facă ceva concret”, a declarat Daniel Dragomir.
# Autostrada Sibiu-Pitești. “Din punctul nostru de vedere autostrada Sibiu-Pitești este în interesul argeșenilor, nu aparține PSD, PNL, PMP sau PDL. Îmi pare rău că nu am fost contactat de reprezentanții PDL, de președinte pentru a ne alătura acțiunii lor privind construirea autostrăzii. Și noi susținem acest proiect al autostrăzii pentru Argeș și ne vom ralia oricărei acțiuni care va susține acest proiect”, a declarat Daniel Dragomir.
# Protestele de la Dacia. Președintele PMP Pitești, Cătălin Bulf, a prezentat punctul de vedere al organizației pe tema organizării mitingului de pe platforma Dacia. “Este de remarcat faptul că sindicatele de la Dacia, despre care s-a spus că au votat și votează cu stânga  au ieșit și au cerit demisia guverului Ponta și au strigat Jos Ponta. Este un semnal puternic pe care sindicaliștii îl dau unui guvern de stânga”, a declarat liderul municipal, Cătălin Bulf. De asemenea președintele PML Pitești a prezentat situația creată la Hidroelectrica și reîntoarcerea societății în faliment.
# Asumarea programului de guvernare. “În vremea guvernului Boc toţi, chiar şi eu la vremea aceea, ne-am asumat programul de guvernare. Acum vreau să văd cum îşi va asuma domnul Pendiuc programul de guvernare al PSD la pachet cu UDMR. Victor Ponta va trebui să negocieze permanent cu PC sau cu UNPR, cu UDMR sau cu minorităţile naţionale, cu diverşi dizidenţi din PNL sau din PPDD, este un guvern instabil”, a declarat Cătălin Bulf. 
# Promovarea tinerilor. Alături de Daniel Dragomir și de Cătălin Bulf, la conferința de presă a participat şi Lavinia Teodorescu, o tânără care face parte din organizaţia de tineret a PMP Argeş. Este un prim pas al PMP Argeş de a promova tineri şi de a-i instrui în viitori lideri de opinie. Lavinia lucrează în sistemul bancar şi a precizat că s-a alăturat echipei PMP Argeş din convingere şi datorită deschiderii către promovarea tinerilor şi a valorii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea