Ion Popa, președintele PNL Argeş, stupefiat de răspunsul dat de ANRE interpelării sale în legătură cu serviciile CEZ Distribuţie

La sfârşitul lunii ianuarie, în urma zăpezii abundente şi a viscolului, mai multe localităţi din Argeş au rămas fără curent electric, timp de câteva zile, spre nemulţumirea cetăţenilor afectaţi, care au acuzat compania distribuitoare de curent electric din zona noastră, CEZ Distribuţie, de lipsa de implicare şi lipsa de investiţii în reţeaua de curent electric.
Astfel că, senatorul Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, a făcut o interpelare Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) în care semnala modul defectuos al reprezentanţiilor CEZ Distribuţie în remedierea avariilor din Argeş care au avut loc în urma fenomenelor meteo excepţionale.
Sosirea răspunsului interpelării ne arată importanţa acordată de reprezentanţii ANRE cetăţenilor care au întâmpinat aceste probleme, în sensul că e foarte bine cum au acţionat reprezentanţii CEZ.
Totodată, după acel incident, senatorul liberal de Argeş a făcut şi o invitaţie reprezentanţilor CEZ şi ANRE la colegiul prefectural, din data de 27.02.2014,  pentru a explica primarilor de ce există aceste probleme şi ca împreună să găsească soluţii, dar această invitaţie nu a fost onorată de reprezentanţii acestor două instituţii, semn că nu-i interesează de problemele oamenilor, aşa cum se arată şi în răspunsul dat interpelării senatorului Ion Popa.
,,După cum v-am mai informat, am formulat o interpelare la Autoritatea Naţională pentru Reglementare în Energie pe tema problemelor înregistrate la sfârşitul lunii ianuarie în Argeş cu furnizarea de energie electrică. Ştiţi foarte bine că mai multe localităţi din Argeş au rămas fără curent electric, câteva zile, din cauza zăpezii abundente şi a viscolului.
ANRE a dat un răspuns acestei interpelări, unul pe care îl cataloghez drept foarte „bun”. Această autoritate spune că lucrurile merg ”foarte bine”, probabil că aşa trebuie să se întâmple: în caz de condiţii meteo excepţionale, trebuie să stăm fără curent electric până la trei zile...
Eu, unul, aş dori să ştiu de ce nici ANRE, nici CEZ Distribuţie nu au dat curs invitaţiei la Colegiul Prefectural din data de 27.02.2013, ca să explice domnilor primari de ce există atâtea probleme cu furnizarea de energie electrică şi de ce aceste companii, cu monopol peste 6-7 judeţe, care încasează sume fabuloase de la consumatori, nu pot sau nu vor să investească în îmbunătăţirea serviciilor”, spune Ion Popa, senator PNL de Argeş.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea