Dreptatea până la capăt a PSD aduce un nou val de scumpiri

Cel mai oportunist dintre politicieni, Victor Viorel Ponta pare a fi lovit de amnezie, deoarece nu i-a trebuit prea mult să uite ce le-a promis românilor în campania electorală, drumuri, sute de kilometri de autostrăzi, proiecte pentru dezvoltarea comunităţilor locale, mii de locuri de muncă, pensii şi salarii mărite. Toate acele promisiuni s-au dovedit a fi doar minciuni sfruntate în încercareea disperată a USL de a ajunge la putere. Acum, USL-ul s-a făcut ţăndări, liberalii au devenit cei mai mari duşmani ai PSD iar ţara se află într-o continua criză politică, toate mulţumită lui Victor Ponta.
Socialiștii nu au construit autostrăzi sau drumuri, dar au reuşit să le aducă românilor scumpiri şi instabilitate socială, fapt care contravine chiar propriei lor doctrine. Energia, alimentele şi carburanţii s-au aflat pe lista de scumpiri decisă de Ponta încă de la începutul acestui an fapt ce demonstrează că PSD-ul a pierdut pariul cu cetăţenii României. PSD a promis dreptate și bunăstare pentru români, dar a oferit protecție pentru politicienii corupți și scumpiri pentru toți românii. Nu este o păcăleală că 1 aprilie va aduce alte scumpiri, care cu siguranţă se vor regăsi în sens negativ în buzunarul tuturor şi vor afecta mediul de afaceri și așa apăsat de actualele dări către stat.
Tocmai pentru a stopa aceste acțiuni nesăbuite ale Guvernului și pentru a protesta față de creșterea accizei la combustibil decisă de Ponta o delegație a Partidului Mișcarea Populară Argeș se va alătura sâmbătă, 15 martie mitingului organizat în București de PMP. Credem în dreptul nostru de a ne exprima liber și am decis să ne manifestăm astfel dezaprobarea și indignarea față de acest Guvern corupt și incompetent care nu face altceva decât să își protejeze baronii și să împovăreze cetățenii.
Departamentul de Comunicare al PMP Argeș

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea