PMP a atins scorul de 10% în ceea ce priveşte intenţiile de vot

# Daniel Dragomir: “Au venit către noi sute de persoane și au fost strânse deja mii de semnături pentru susținerea Ruxandrei Dragomir”. Într-un recent comunicat al PMPse vorbe;te despre faptul că în ultimele două săptămâni au fost date publicităţii două sondaje care confirmă creşterea acestui partid în preferinţele alegătorilor. “A fost întâi un sondaj IRES, dat publicităţii pe 1 martie, în care PMP avea 10% intenţie de vot, apoi a fost un sondaj INSCOP, făcut la comanda ziarului Adevărul în perioada 27 februarie – 4 martie şi dat publicităţii pe 10-11 martie, în care PMP are 9,1% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare. Menţionăm că datele din acest ultim sondaj confirmă că PMP este singurul partid de dreapta care creşte în sondaje şi chiar spectaculos. Astfel, PMP şi-a dublat scorul electoral în mai puţin de două luni de zile, de la 4,1% la mijlocul lui ianuarie 2014 la 9,1% pentru începutul lui martie 2014. Restul partidelor de centru-dreapta au scăzut în perioada menţionată (PNL a scăzut de la 20,1% la 17,6%, iar PDL a scăzut de la 17,5% la 13,7%) ori s-au menţinut relativ constante (Forţa Civică a înregistrat 4% în ianuarie şi 4,7% în martie, iar PNŢCD 2,1%, respectiv 1,7%). “ se arată în comunicatul amintit
“Despre acest sondaj am discutat în ședința de săptămâna trecută de la București, ne-a vorbit și președintele Băsescu despre această creștere. Mă bucură faptul că esistă o deschidere a tinerilor către partidul nostru, dar și invers o deschidere a PMP către tineri. În Argeș putem afirma cu toată responsabilitatea că în ultimele săptămâni au venit către noi sute de persoane și au fost strânse deja mii de semnături pentru susținerea Ruxandrei Dragomir drept candidat din partea PMP Argeș la alegerile europarlamentare”, a declarat Daniel Dragomir.

“PSD încearcă să păcălească cetăţenii cu promisiuni electorale”

Reprezentanţii PMP  vorbesc şi despre răspunderea pe programul de guvernare al noului cabinnet Ponta: “Programul reia cuvânt cu cuvânt pagini întregi din programul de guvernare al USL din decembrie 2012 şi avem de aceea toată justificarea să-l numim cel mai recent plagiat al lui Victor Ponta. Nu spunem „ultimul plagiat” fiindcă nu credem că Victor Ponta va renunţa vreodată la plagiat şi ne aşteptăm să mai plagieze. PSD încearcă să păcălească cetăţenii cu promisiuni electorale, neasumându-şi, de fapt, nicio măsură concretă. Victor Ponta a cerut practic o listă de dorinţe de la fiecare minister (sau le-a preluat din precedentul program de guvernare) şi le-a pus cu copy/paste în documentul asumat. Singurele măsuri clare din programul guvernului Ponta 3 sunt cele cerute de UDMR. Ele reprezintă nota de plată pentru susţinerea primită de PSD din partea UDMR. Guvernul Ponta 3 face promisiuni pe seama încălcării Constituţiei, de exemplu prin oferirea posibilităţii de arborare pe clădirile publice a unor simboluri neconstituţionale de genul steagurilor secuieşti. PMP va ataca la CCR orice proiect de lege care va promova aceste lucruri.”
În cadrul conferinţei de presă de săptămâna trecută, Cătălin Bulf a a avut un punct de vedere, legat de situaţia creată de demisia lui Constantin Nicolescu şi de faptul că Tudor Pendiuc a preluta preşedinţia PSD Argeş. “Cred că domnul Pendiuc a negociat cu domnul Dragnea şi în schimbul susţinerii sale la conducerea PSD Argeş a dat autostrada Sibiu-Piteşti. Pentru domnul Pendiuc este mai importantă preşedinţia PSD Argeş decât locurile de muncă de pe platforma Dacia şi decât susţinerea unui proiect benefic pentru judeţ”, a declarat Cătălin Bulf. De asemenea domnia a pus o întrebare retorică. “Pleacă Constantin Nicolescu cel mai bogat “spiritual” din judeţ? Cine vine în locul său? Pendiuc la fel de bogat “spiritual”. Eu nu înţeleg cum este posibil ca unii dintre cei mai bogaţi ajung să conducă partide de stânga. Mă întreb care ar trebui să fie averea pentru a candida la conducerea unuin partid de stânga?”, s-a întrebat retoric Cătălin Bulf.

Candidatura Ruxandrei Dragomir la PE

Ruxandra Dragomir a precizat că primul test pentru PMP vor fi alegerile europarlamentare. “Partidul spune că va veni cu cea mai bună echipă, iar eu mă voi regăsi în această echipă, din partea organizaţiei PMP Argeş. În fruntea listei se va afla, colegul nostru, actualul europarlamentar Cristian Preda. De ce mă aflu pe această listă şi de ce corespund profilului? Pentru că îndeplinesc acele condiţii de a reprezenta România în Parlamentul European, pentru că viaţa mea de familie, activitatea mea de sportiv reprezintă un model”, a conchis Ruxandra Dragomir.

Miting anti-acciză

Partidul Mişcarea Populară a organizat sâmbătă, 15 martie, un miting la Bucureşti împotriva accizei suplimentare de 7 eurocenţi pentru benzină şi motorină care ar urma să intre în vigoare la 1 aprilie a.c. PMPa protestat  astfel împotriva acestei accize care va creşte preţurile la combustibili şi va genera creşterea în lanţ a preţurilor la toate produsele şi serviciile.  Este prima mare acţiune a PMP la nivel naţional. Acest miting a stat sub semnul sloganului Ponta te arde cu pompa! şi vrem să transmitem un semnal puternic guvernului Ponta că acciza de 7 eurocenţi la combustibili nu trebuie să intre în vigoare. Este o taxă anti-cetăţean, o taxă contra întregii Românii. PMP Argeș a mers  la București cu aproximativ 300 de oameni pentru a protesta față de acciza lui Ponta.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea