,,Fărâme de gânduri”, adunate într-un volum, la Biblioteca Judeţeană ,,Dinicu Golescu”

Prozatoarea Aurelia Corbeanu şi-a lansat, săptămâna trecută, la Biblioteca Judeţeană ,,Dinicu Golescu” Argeş, ultimul său volum de poeme în proză în care îşi povesteşte trăirile din viaţa de zi cu zi. ,,Este un grup de momente luate din realitate, realitatea nostră, de acum, şi sunt filtrate prin sufletul meu, cum le-am simţit, cum le-am tradus în mintea mea. Fiecare proză scurtă sau poem are un final oarecum filozofic, trage o concluzie”, ne-a mărturisit Aurelia Corbeanu, autoarea cărţii ,,Fărâme de gânduri”.

Aurelia Corbeanu s-a născut în oraşul Curtea de Argeş, la 24 octombrie 1938. Este absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Limbă şi Literatura Română. A funcţionat ca profesoară de limba română la Şcoala Generală din comuna Valea Iaşului, până în iunie 1989, când s-a transferat la Şcoala Generală nr. 4, azi „Mircea cel Bătrân”, din Curtea de Argeş, unde a profesat până la pensionare.
În perioada activităţii didactice, a fost director al Şcolii generale Valea Iaşului, responsabil al cercului pedagogic al profesorilor de limba şi literatura română de pe Valea Argeşului şi inspector metodist pe lângă Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş. A debutat în lumea scriitorilor în anul 1999, cu romanul ,,Pentru o altfel de iubire”,  iar de atunci şi până acum a mai scris încă opt cărţi. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea