Porţi deschise la Staţia de Epurare Mioveni, de Ziua Mondială a Apei

Consiliul Local, Primăria şi S.C Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL organizează evenimentul „Porţi deschise”, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei.
Anul acesta, pe 21 martie, între orele 09.00 și 14.00, Stația de epurare Mioveni, din cartierul Colibaşi, deschide larg porțile, în cadrul evenimentului cu același nume, „Ziua Porților Deschise”, pentru a oferi locuitorilor oraşului și nu numai ocazia de-a vedea, direct și concret, unde ajunge apa uzată, ce se întâmplă cu ea în stație, cum este tratată înainte de-a fi deversată în râul Doamnei.
Angajaţii staţiei vor însoţi vizitatorii în turul staţiei şi vor prezenta cele mai importante puncte şi procedee utilizate de specialişti pentru ca apa uzată să fie, întotdeauna, în coordonatele tehnice corespunzătoare.
De asemenea, organizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții.
Concurs de pictură, desen şi grafică
Pentru elevii şcolilor participante se lansează concursul de desene “Apă pentru Viaţă”!
Concursul se adresează tuturor elevilor claselor V-XII, care vor putea expune, prin culoare, percepţia lor asupra apei şi a viitorului acesteia.
Desenele copiilor, în format A4 sau A3, vor fi înscrise în concurs de către îndrumătorii de proiect din cadrul fiecărei şcoli participante până la data de 18 martie 2014, respectând regula de cele mai bune cinci desene pentru fiecare unitate de învăţământ.
Cele mai bune desene vor fi premiate cu abonamente de 10 şedinţe la Bazinul de Înot Mioveni.
Conducerea societăţii pune la dispoziţia doritorilor un autobuz, cu plecare de la ora 11.30 , din faţa Primăriei oraşului Mioveni.
Programările pentru grupuri de vizitatori, şcoli, instituţii se pot face în perioada 10 -17 martie 2014, la telefon 0348/455.111 sau 0734.456.823.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea