Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu: ”Eu nu sunt ca unii din PNL, să renunţ la responsabilităţile pe care mi le-am asumat”

Ruperea USL a stârnit declaraţii pătimaşe reciproce între PNL şi PSD, nu doar la nivel central, ci şi la nivel local, unde liderii social-democraţi păreau să militeze pentru o convieţuire paşnică şi tolerantă cu reprezentanţii PNL.  Şi  chiar dacă preşedintele liberalilor argeşeni, Ion Popa, a văzut naturală menţinerea pe funcţii a directorilor de deconcentrate proveniţi din propriul partid, au existat voci care au sugerat că ar fi sub demnitatea liberală un astfel de compromis. Printre ele, şi cea a deputatului  PNL de Argeş Theodor Nicolescu, cel care s-a pus cu tunurile pe social democraţi, considerându-i sigurii vinovaţi de ruperea uniunii.  Primarul oraşului Mioveni a fost printre PSD-iştii argeşeni cei mai iritaţi de atitudinea parlamentarului. Într-un interviu acordat ziarului Atitudine în Argeş, Ion Georgescu taxează dur poziţia  lui Theodor Nicolescu şi afirmaţiile “ofensatoare” făcute de acesta la adresa PSD  şi îl cataloghează pe parlamentarul argeşean drept “singura problemă a PNL Argeş”

“Domnul Theodor Nicolescu să nu uite că, dacă nu era PSD-ul,  nu ajungea parlamentar”

# Ruperea USL la nivel central s-a  resimţit diferit  la nivelul  judeţelor. Dacă la început, preşedintele executiv al PSD Argeş, Tudor Pendiuc, vorbea despre continuitatea  USL  la nivel de judeţ şi posibilitatea menţinerii pe funcţii a directorilor  de deconcentrate veniţi din partea PNL,  iată că, acum,  liberalii  în cauză îşi fac bagajele! La Mioveni sunt tensiuni între liberali şi social-democraţi?
- Avem liberali care ocupă funcţii de conducere la nivelul unităţilor de învăţământ şi nu se pune problema schimbării lor, iar la nivel de consiliu local colaborăm bine cu toți consilierii, indiferent din ce partid sunt. Eu, personal, nici cu directorii de deconcentrate n-am nicio problemă, dar dacă ei vor să   colaboreze cu noi, trebuie să vorbească la ei la partid, astfel încât domnul Theodor Nicolescu să fie mai puţin vocal. Nu-i contest calităţile profesionale, eu vorbesc doar din punct de vedere politic….  Mesajul meu către domnul Theodor Nicolescu este să aibă  bun simţ faţă de cei  alături de care a mers în campania electorală, să fie un pic mai atent, să nu dea pe gură tot ce-i trece prin cap, indiferent dacă are vreo supărare.  Domnul Theodor  Nicolescu să nu uite că, dacă nu era PSD-ul,  nu ajungea parlamentar! Să nu  uite că  PSD-ul l-a sacrificat pe Ion Mânzână  în zona Costeşti ca să aibă să dumnealui şanse să devină parlamentar. Sunt curios dacă, după 2016, Theodor Vicolescu va mai fi vocal! Sau parlamentar!  Eu mă întreb, dacă nu era deputat, mai era aşa vocal? Întotdeauna am considerat că modestia ne stă bine la toţi,  Pe mine m-a deranjat toată bucuria afişată la ruperea USL la nivel central. Cum e posibil să te bucuri când se rupe o construcţie politică ce a avut  70% din voturi  şi în care românii şi-au pus speranţe?! Indiferent că supăr PNL-ul, indiferent că-l supăr pe  Theodor Nicolescu, acesta este punctul meu de vedere. Theodor Nicolescu este, după părerea mea,  singura problemă a PNL Argeş.
# Pe cine susţine oranizaţia PSD  Mioveni  drept candidat la viitoarele alegeri anticipate pentru şefia Consiliului Judeţean Argeş?  
- Cred că cel mai potrivit este  actualul preşedinte interimar, Florin Tecău. Dumnealui pleacă de pe poziţia 1, la fel cum am plecat şi eu,  din poziţia 1, ca viceprimar, când la conducerea Primăriei Mioveni n-a mai fost regretatul Costescu. Deci, oraganizaţia PSD Mioveni îl va susţine pe Florin Tecău.

“Eu nu sunt de la PNL, să dezinformez opinia publică!”

# Printre numele vehiculate ca posibili succesori ai lui Constantin Nicolescu la şefia Consiliului Judeţean s-a numărat şi al dumneavoastră. Vă tentează  scaunul de preşedinte al CJ Argeş?  Dacă vi se propune acest lucru, veţi lăsa şefia   Primăriei Mioveni pentru a ajunge la cârma judeţului?
- Eu nu sunt ca unii din PNL, să renunţ la responsabilităţile pe care mi le-am asumat. Am un angajament la Mioveni, pentru oamenii care m-au ales, am aici nişte proiecte începute pe care vreau să le duc la bun sfârşit. Eu nu sunt de la PNL, să mă bucur că plec! Eu nu sunt de la PNL, să dezinformez opinia publică! Atâta vreme cât le-am promis oamenilor ceva, aia voi face! Eu am fost copil de la ţară şi am principiile mele: dacă le-am promis oamenilor că voi fi alături de ei, voi fi cu ei! Voi rămâne aici, să-mi fac treaba!
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea