Mihai Oprescu va fi prefect, iar Florin Tecău, candidatul PSD la şefia CJ Argeş

# Chiar dacă Tudor Pendiuc  ţine  să păstreaze suspansul, opţiunile PSD sunt clare. Deşi joi, primul ministru Victor Ponta, aflat în vizită  în Argeş, n-a avut ce prefect să anunţe pentru că–n PSD Argeş negocierile nu păreau încă încheiate, în seara aceleiaşi zile, conducerea social-democraților argeșeni s-a hotărât nu doar asupra candidatului partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, ci şi asupra viitorului prefect.  Dacă în cazul lui Florin Tecău -candidatul PSD pentru președinția Consiliului Judeţean - lucrurile sunt cât se poate de limpezi, actualul  interimar  de la CJ fiind confirmat de preşedintele partidului, Tudor Pendiuc  (şi el interimar), în cazul  prefectului, şeful PSD Argeş ţine să păstreze misterul, deşi în aceeaşi seară social democraţii au hotărât să-l propună pe Mihai Oprescu ca viitor reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Mihai Oprescu este inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă şi soțul deputatului PSD de Mioveni Simona Bucura Oprescu. Acesta ar urma să fie numit în funcție în ședința de Guvern de miercurea viitoare, actualui interimar, Ion Burnei, urmând să rămână pe funcţia de subprefect.

Argeşul, “în interimat” până miercuri

“Până nu e pe hârtie, nu comentez! Numele viitorului prefect de Argeş va fi făcut public în şedinţa de Guvern de miercuri”, a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute , Tudor Pendiuc. În ceea ce priveşte candidatura lui Florin Tecău la şefia Consiliului Judeţean Argeş, conducerea PSD pare total relaxată, actualul interimar de la CJ  urmând să între în campanie cu cele mai mari anse la fotoliul pe care deja se acomodează. ”Sunt sigur că pe 25 seara va fi bine! Şi în ceea ce priveşte scrutinul pentru europarlamentare, şi în ceea ce priveşte alegerile locale”,  a declarat, vineri, Tudor Pendiuc, după ce, cu doar o zi înainte premierul Victor Ponta manifestase acelaşi optimism. “Singurul lucru care nu este interimar în Argeş este sprijinul pe care candidaţii noştri l-au avut. Din punctul meu de vedere, toată organizaţia locală PSD au două obiective importante: pe 25 mai să obţinem performanţă şi un rezultat foarte bun, după aceea putem să vedem cui se predau ştafetele, dar acum, colegii mei de aici, de pe plan judeţean, au sarcina de a confirma ce au confirmat”, a declarat, la Piteşti, Victor Ponta. C.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea