Primăria Piteşti îi premiază pe cei care scapă de deşeurile electrice şi electronice

În cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în preajma ta!”, miercuri, 26 martie,  şi joi, 27 martie (în intervalul orar 9.00 - 17.00),   piteştenii sunt invitaţi să se debaraseze de obiectele electronice sau electrocasnice vechi sau defecte, la punctele de colectare ce vor fi amenajate în următoarele zone:
1.  Cartier Găvana - complex Albina
2.  Cartier Trivale – complex 2       
3.  Primărie - Piaţa Primăriei
4.  Cartier Banat –  fântâna arteziană
5.  Piaţa  Craiovei- platou Cinema Dacia
6.  Piaţa Prundu   
Pentru aparatele electrocasnice mari (combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat)  se acordă cupoane valorice la predarea aparatului.
Fiecare deponent care va participa la acţiunea de colectare va fi înscris  la o tombolă cu premii oferite de partenerii Asociaţiei RoRec, care constă în: mixere, fiare de călcat, polizoare unghiulare, truse accesorii scule, cuptor cu microunde.
Aparatele de mari dimensiuni vor fi preluate gratuit de la domiciliu sau de la instituţii şi societăţi comerciale.
Pentru informaţii şi programări privind preluarea gratuită se va apela numerele de telefon: 0722 552 725 sau 0800 444 800.
Câştigătorii vor fi desemnaţi la extragerea care va avea loc în data de 27 martie 2014,  ora 18:00,   la  sediul Primăriei Municipiului Piteşti.
Detalii despre programul campaniei de mediu şi regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro sau la numerele de telefon menţionate mai sus.
Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Primăria Municipiului Piteşti - Serviciul Tehnic, cam.29 - telefon 0248213994 int.220.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea