PMP Argeș are trei variante pentru Consiliul Județean

Preşedintele PMP Argeş, Daniel Dragomir a declarat în conferinţa de presă de săptămâna trecută că, în eventualitatea anunţată a alegerilor parţiale pentru preşedinţia Consiliul Judeţean, PMP are stabilită deja o strategie şi a identificat trei nume. “Noi suntem pregătiţi pentru orice bătălie electorală. Până în prezent lupta electorală nu s-a dat pe idei, totul s-a raportat la maşinăria de vot a PSD. Lucrurile s-au schimbat, electoratul vrea altceva, iar maşinăria de vot a PSD a început să scârţâie. PMP Argeş are trei nume pentru alegerile la CJ, oameni foarte cunoscuţi, iar doi dintre ei nu au mai făcut politică. Vom anunţa candidatul la timpul potrivit, în această perioadă ne-am concentrat pe definitivarea discuţiilor şi pe finalizarea strategiei în perspectiva alegerilor. Un candidat bun al opoziţiei poate schimba judeţul Argeş, însă nu cred că dreapta va  susţine un candidat comun”, a declarat Daniel Dragomir.

Miting anti-acciză

Partidul Mişcarea Populară a organizat de curând cel mai mare miting al opoziţiei de după 2012. Au fost prezenţi peste 10.000 de oameni în Piaţa George Enescu din Capitală, în cea mai mare parte tineri simpatizanţi ai PMP şi ai preşedintelui Traian Băsescu. Am demonstrat două lucruri cu această ocazie. În primul rând, că – deşi PMP s-a înfiinţat de puţină vreme – suntem un partid bine organizat, care are structuri teritoriale puternice, capabile de mobilizare politică. PMP este o speranţă pentru românii, iar oamenii vin alături de noi. În al doilea rând, am arătat că subiectul creşterii de preţuri preocupă în cel mai înalt grad cetăţenii, dovadă atât faptul că am reuşit să atragem la mitingul nostru mulţi bucureşteni, cât şi faptul că acţiunea noastră a fost vizibilă în mass-media naţională. Pe 1 aprilie Victor Ponta vrea să dea o lovitură de portofel tuturor românilor prin introducerea accizei suplimentare la carburanţi. Noi am insistat şi insistăm în continuare să nu se introducă această taxă nocivă, care constituie un atac la banii cetăţenilor şi care poate duce indirect, prin reducerea activităţii în unele zone, la creşterea şomajului în ţară. “Din judeţul nostru am mobilizat pentru miting 300 persoane. A fost un foarte bun exerciţiu de mobililizare şi am văzut că simpatizanţii noştri au răspuns cu foarte bine la apelul partidului. Dacă adăugăm la acest lucru campania de strângere de semnături pentru PMP în vederea alegerilor europarlamentare, avem imaginea unei organizaţii judeţene puternice, mobilizate”, a declarat preşedintele PMP Argel, Daniel Dragomir

PMP Argeş pe Facebook

Partidul Mişcarea Populară Argeş a ajuns în acest moment, la o săptămână după ce a lansat pagina de Facebook la 1.000 de like-uri, fapt care arată interesul tinerilor pentru PMP, manifestat prin reţeaua de socializare. PMP Argeş îşi va promova acţiunile şi evenimentele pe Facebook şi a iniţiat deja dezbateri cu tinerii, un fapt îmbucurător fiind deschiderea lor catre valorile şi ideile promovate de PMP.

Vizita lui Ponta în Argeş

“Primarul Piteștiului Tudor Pendiuc a anunțat că Victor Viorel Ponta vine joi în Pitești. Scopul nedeclarat al vizitei sale este să potolească războiul pentru funcții din cadrul PSD Argeș, pornit după demisia lui Constantin Nicolescu și minte cu nerușinare spunând că scopul deplasării este prioritatea construirii autostrăzii Sibiu-Pitești. Niciodată acest proiect nu a fost o prioritate pentru Guvernul PSD și pentru pesediștii din Argeș care au preferat să cedeze autostrada negociind pentru propriile lor funcții politice. Acum, pentru a minimaliza scandalul pe funcții din PSD Argeș și de teamă să nu fie din nou huiduit, Ponta vine să îi mintă din nou pe argeșeni că va construi autostrada. Dar argeșenii nu mai pot fi mințiți.”, spun reprezentan’ii PMP Argeş , explicând că:  “Venirea lui Ponta în Argeş este una electorală. PSD-ul de două săptămâni nu ştie cum să gestioneze criza, nu au reuşit să identifice un prefect, abia au găsit un candidat pentru CJ, iar aceste atitudine haotice se regăsesc şi în Guvern”, după cum  a precizat Daniel Dragomir.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea