Președintele PNL Argeș, senatorul Ion Popa, îi critică din nou pe membrii guvernului Ponta

Atât atunci  când era la putere cât mai ales acum, de când se află în opoziție, liderul liberal argeșean, senatorul Ion Popa, a fost și este un critic vehement al guvernului Ponta pe diferite proiecte, „pe ici pe colo, și anume în punctele esențiale”. Un subiect mult dezbătut de liderul liberal argeșean este Autostrada Pitești – Sibiu pentru care a adus multe critici la adresa ministrului Dan Șova, care renunțase la acest proiect în favoarea Autostrăzii București – Alexandria ce era susținută de Liviu Dragnea.
,,După ce aproape 10.000 de oameni au ieşit în stradă pentru Autostrada Piteşti – Sibiu şi au cerut imperios prioritizarea acestui proiect, acest tronson rutier poate fi realizat într-un timp mai scurt. Anunţul nu vine de la domnul Dan Şova, probabil pentru că domnia sa este prea ocupat cu postările pe facebook, ci de la Ministerul Fondurilor Europene.
În timp ce Comisia Europeană critica în mod repetat propunerile şi variantele puse de Guvernul Ponta în Acordul de parteneriat pentru exerciţiul financiar european 2014-2020, domnul Şova, cel mai „competent” ministru, susţinea sus şi tare care sunt proiectele prioritare în infrastructură: autostrada Bucureşti-Alexandria pentru baronul preferat Liviu Dragnea şi prelungirea Autostrăzii Transilvania, cadou pentru UDMR în schimbul susţinerii Guvernului.
Am cerut în nenumărate rânduri să se urgenteze începerea lucrărilor la Autostrada Piteşti-Sibiu şi, în loc să se ţină cont de cerinţele instituţiilor europene şi ale oamenilor care au ieşit în stradă, domnul Ponta a vrut să-şi mulţumească baroniada pesedistă, obsedată să strângă voturi la alegerile din anul acesta.
Din păcate, încă o dată am atras criticile instituţiilor europene, încă o dată ni se atrage atenţia din afară că interesele cetăţenilor ar trebui să fie mai presus decât cele de partid, aşa încât societatea românească să funcţioneze după reguli care să nu ţină cont de scopurile electorale”, spune Ion Popa, președintele PNL Argeș. Lucian GHERGUȘ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea