Bilete de tratament balnear la Casa Județeană de Pensii Argeș

În data de 20 martie 2014, la sediul instituţiei s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 4, datele de plecare fiind 3, 4 şi 5 aprilie 2014.  Aceasta poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro
Au fost alocate automat în baza solicitărilor 44 de bilete în următoarele staţiuni: 1 Mai, Amară, Covasna, Geoagiu, Olăneşti, Pucioasa.
- Biletele se eliberează în zilele de 20, 21, 24, 25, 26, 27, 28 şi 31 martie 2014;
- În dată de 1 aprilie 2014 se vor elibera biletele nevalorificate.
Au rămas bilete nerepartizate, nefiind solicitări în acest sens, în staţiunile Amara, Geoagiu, Moneasa şi Pucioasa.
Facem precizarea că bazele de tratament pentru care sunt aceste bilete, fac parte din Societatea Comercială de tratament balnear şi recuperare a capacităţii de muncă - “T.B.R.C.M.” S.A, (al cărui unic acţionar este Casă Naţională de Pensii Publice).
Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut pensiei.
În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiţia.
Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie (în original) şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea