O provocare lansată de municipalitate elevilor din Piteşti: să ne cunoaştem oraşul!

În lista principalelor manifestări cultural-artistice ce se desfăşoară în municipiul Piteşti în anul 2014 se află şi Concursul şcolar ,,Să ne cunoaştem oraşul!”, organizat de municipalitatea piteşteană. Acţiunea (demarată în februarie şi programată până la jumătatea lunii mai) este destinată elevilor unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Piteşti, iar participarea la concurs  este voluntară şi are ca scop creşterea nivelului de cunoştinţe al tinerilor din municipiul Piteşti.
La această competiţie, organizată pe două secţiuni, una destinată elevilor din clasele V-VIII şi una destinată elevilor din clasele IX-XII, s-au înscris şi participă toate unităţile de învăţământ, şcoli şi licee din Piteşti.
Până la data de 14 martie au fost organizate fazele pe unitatea de învăţământ ale concursului, iar în această perioadă, până la data de 18 aprilie se desfăşoară faza la nivel zonal a competiţiei, urmând ca între 19 aprilie şi 16  mai să aibă loc  faza la nivelul municipiului Piteşti.
Premierea câştigătorilor acestui concurs va avea loc cu prilejul Zilelor Municipiului Piteşti, în jurul datei de 20 mai 2014.
Pentru câştigători, municipalitatea pregăteşte atât premii individuale, acordate componenţilor echipelor premiate, cât şi premii colective acordate unităţilor de învăţământ din care aceştia fac parte.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea