Preşedintele Federaţiei Române de Handbal a vizitat Primăria Mioveni!

Săptămâna trecută, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru  Dedu, a făcut o vizită la Mioveni. Acesta s-a întâlnit cu primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, pentru a stabili detaliile legate de  o colaborare viitoare  dar şi de  proiectul Sală Sporturilor Mioveni.
Obiective:
La Grupul Şcolar de la Colibaşi, edilul Mioveniului are în plan să construiască un Centru de Selecţie la Handbal, atât pentru fete, cât şi pentru băieţi.
“Vreau să cred că prin descoperirea şi pregătirea unor noi talente vor avea foarte mult de câştigat echipele de handbal masculin şi feminin din oraş şi din judeţ, prin asigurarea bazei de selecţie”, a declarat Ion Georgescu.
Edilul Mioveniului, mare iubitor de sport, şi-a îndreptat în ultimii ani  atenţia din ce în ce mai mult către sporturile de masă, a înfiinţat CS Dacia Mioveni 2012, iar rezultatele nu au întârziat să apară.
Alexandru  Dedu: ”Mă bucur că sunt la Mioveni, un oraş care redevine un reper important pentru sportul de masă. Felicit Primăria, personal pe primarul Ion Georgescu pentru implicare în mişcarea sportive.

Despre proiectul  Sala Sporturilor Mioveni:

“Sunt anumite condiţii stricte pe care o sală de sport trebuie să le îndeplinească pentru a primi ok-ul de a găzdui o competiţie  naţională.
Potrivit proiectului, sala multifuncţională  se încadrează în aceste condiţii. Acesta va  avea o capacitate de aproximativ 2.500 de locuri, suprafaţa totală necesară pentru toate funcţiile acesteia fiind de aproximativ 5.800 de metri pătraţi”a  declarat domnul Alexandru  Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea