Mircea Andrei: ”O dedicație pentru conducerea PSD Argeș. Nu a murit!”

# Fostul senator închiriază trei etaje din viitorul sediu al firmei de avocatură. Care are trei etaje... Fostul senator și președinte al PDL Argeș, Mircea Andrei, a făcut avere din avocatură. Meserie la care s-a întors după ce aventura sa în județ a luat sfârșit, în urma ratării alegerilor parlamentare din 2012. Activitatea pe facebook a rămas însă constantă, ultimele postări criticând ”transformarea” și nu decesul conducerii PSD Argeș printr-un refren de-al lui Mărgineanu
Nu mai plânge Jane
Plânsul e de formă
Jeana nu e moartă
Jeana să transformă”

De asemenea, fostul senator ține să îi liniștească pe cei ce nu mai știau nimic de domnia-sa: ”Pentru cei care sunt “îngrijorați” cu privire la lipsa mea de activitate, le trimit o imagine a sediului firmei mele de avocatură, din strada Batiște, București (este adevărat că acest sediu va fi funcțional de la 1 octombrie anul curent). De asemenea pentru aceiași cârcotași, le ofer spre închiriere diferența de spațiu de care eu nu am nevoie, respectiv 3 niveluri.”
Nu știm de cât spațiu are nevoie Mircea Andrei, chestia e că în fotografie se văd tot atâtea niveluri câte sunt de închiriat. Poate că firma va funcționa, nevăzută, la vreun subsol... L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea